nasiona marihuany

Rastafari

Wyszukiwarka Forumowa:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Byc moze jest tu wiele niedociagniec poniewaz pisalem to pod wplywem impulsu. Mialem takie chwile w zyciu w ktorych bardzo intensywnie myslalem nad obluda kosciola i postanowilem przelac to na papier... ale na papierze za wolno sie pisze wiec napisalem na forum.

sleja napisał:
Wyznawcy są źli, a może są dobrzy

Tak... to nie wyznawcy sa zli a ci ktorzy tym wszystkim kieruja. Wyznawcy chca byc dobrzy jednak nie zdaja sobie sprawy w jakim zaklamaniu zyja.

sleja napisał:
Miś miał na myśli teraźniejszość

Tak... nie rozpamietujmy przeszlosci bo tego juz nikt nie zmieni. Wazna jest teraznijszosc i przyszlosc ktora jest w naszych rekach. A przynajmniej nasze zycie jest w naszych rekach. Bo zawsze bedzie ktos kto bedzie pociagal za sznurki. Ten swiat nie kreci sie sam... naprawde. A gdyby rzadzili ziemia glowy panstw to by byl balagan. Jest na pewno grupa ludzi...

Nie chodzi juz o ksieza rydzyka zostawmy go w spokoju. Ostatnio denerwuje mnie to, ze te cwaniaki na ambonie ucza nas zycia w biedzie i skromnosci. Gdzie w ich zyciu bieda i skromnosc??!!
Traktuja to co robia jako prace, a powinni jako cos wyzszego. Pie****a o powolaniu a naprawde powolana jest pewnie 1/100 z nich.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Chodzę do kościoła, wierzę, często się modlę. A mimo to w życiu robiłem nie tylko dobre rzeczy. Żaden człowiek nie jest idealny. A przecież księża to też ludzie. Mój kupmel sam widzial jak ksiadz z jego parafii na dziwki chodził. Ale też na podstawie kilku przypadkach nie można oceniać wszystkich. To podejście takie jak ludzi, którzy patrząc na ćpuna uzależnionego od heroiny (w stadium, z którego droga prowadzi tylko do ziemi), postrzegają wszystkich innych ludzi zazywajacych srodki odurzajace jako "przegranych juz na starcie". Tymbardziej że telewizja często wypacza prawdę, byle znależć sensację. Wiem, że nie zmienię waszego podejścia. Wiedzcie jednak, że wcale mi na tym nie zależy. Polska to kraj wolny, i każdy może wygłosić swoje poglądy. Nie mam zamiaru sie z nikim sprzeczać ani droczyć To jest po prostu moje zdanie. Dla niektórych może śmieszne... Szczerze mówiąc, to żal mi płytkiej inteligencji ludzi którzy wyśmiewają poglądy innych.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół