Temat wysechł wyszło łącznie 228g suszu i 10g koncentratu (6,2g live resin i 3,8g bho) + jakieś kilkadziesiąt nasion
Topki malutkie i mimo że nie wygladają to są twarde ciężkie, klejące i fajnie oszronione. Czuć og kushem i cytrusami. Koncentraty zrobione z ponad 100g trymu i 15g niedojrzałych topków, troche liściasta była ale myślę że to przez to ze w hydro wzrost jest bardziej wegetatywny ale w sumie wyszło na plus
Szkoda tylko ze sie zhermila i spie****ilem sprawe z wegiem i z karmieniem bo na pewno potencjał był wiekszy. Na plus na pewno trzeba oddać to że plant był mega gęsty i doszedł w 7 tygodni. Samo palenie bardzo smaczne i delikatne.
Ogolnie to jestem bardzo zadowolony bo celem grow bylo nauczenie sie hydro a krzaki udalo sie dociagnac do konca w dobrej kondycji, korzen nie zlapal zgnilizny i mimo ze krzak byl mega gesty to udalo sie takze bez plechy. No i w koncu udalo mi sie od poczatku do konca poprowadzic grow w 100% kontrolowanych warunkach. Samo hydro bardzo mi sie podoba takze kolejny grow tez w rdwc i na pewno na Athenie. W samym hydro bardzo mi sie podoba ze mamy 100% kontrole nad medium i widzę kiedy i ile plant je i pije. Ciekawe jest to że plant w 3 tygodniu flo praktycznie przestał jeść nawozy i myślę że to przez to że po prostu wcześniej był zbyt naładowany nawozami? Cale grow mialem gdzies obawe ze zlapie jakis syf w zbiorniku ale na koniec przejrzałem cały układ i czysto takze jak ktos chce leciec sterylnie to polecam cleanse/kwas podchlorawy + dawkowanie wg poradnika Atheny. Ogolnie polecam Athene po zmianie z GHE bylo widac duza roznice
No i fajnie tez mysle ze sprawdzilo sie to boczne doswietlanie bo bylo stosunkowo malo niedojrzalych topow. Jak na pierwsze hydro, system DIY, box wsadzony w drugi box i swiecace w szczycie 700w/m2 to myślę że i tak calkiem niezle wyszlo
I trochę cyferek:
228g
633g/m2
0,9g/w (przez jakies 10 dni swiecilo ponad 250w)
1,16g/kwh (lampa zeżarła 196kwh)