- Buchów
- 1,066
Nie wiem, może weź zwykłe DWC na 150-200 litrów na 4-8 roślin, i ręcznie sobie koryguj raz dziennie PH?
Dużej różnicy w stosunku do dobrze poprowadzonego RDWC nie będzisz miał, a przynajmniej nie będzie Ci się co chwile coś blokować, zapychać, albo psuć.
Ja tutaj zrobiłem sobie DWC to było 2-gie w życiu, zwykłe nawozy od GHE i do tego codziennie ręczna korekcja PH (dolewka korektora down lub up), a sprawdzanie PH kropelkowo...
forum.haszysz.com
forum.haszysz.com
Już nie jadę DWC bo nie lubię smaku z hydro, wolę ziemię albo ostatecznie kokos, ale spróbuj może tak prosto to zrobić i mieć trochę wy****ne na te wszystkie parametry.
Dużej różnicy w stosunku do dobrze poprowadzonego RDWC nie będzisz miał, a przynajmniej nie będzie Ci się co chwile coś blokować, zapychać, albo psuć.
Ja tutaj zrobiłem sobie DWC to było 2-gie w życiu, zwykłe nawozy od GHE i do tego codziennie ręczna korekcja PH (dolewka korektora down lub up), a sprawdzanie PH kropelkowo...
[LED 140W][0,64m2] DWC - 1 x Amnesia Platinum
Siema, została mi pestka po ostatniej uprawie Amnesii Platinum od Bulk Seed Bank, i postanowiłem, że pobawie się DWC. To moja druga uprawa w DWC, pierwsza skończyła się tym, że roślina urosła za duża, dlatego tym razem przygotowałem siatkę, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cel to dotrwać do...

[LED 140W][0,64m2] DWC - 1 x Amnesia Platinum
Siemasz fazor ! jak zwykle masz b. ładne i zdrwe krzaczki, pozdrawiam i będę oczywiście zaglądał Yo !

Już nie jadę DWC bo nie lubię smaku z hydro, wolę ziemię albo ostatecznie kokos, ale spróbuj może tak prosto to zrobić i mieć trochę wy****ne na te wszystkie parametry.