akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Red no 2 Marihuana dostepna w aptece za okazaniem recepty!

Wyszukiwarka Forumowa:

Śmieszek420

World Wide Weed
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,584
Odznaki
5
Nie tak do końca, z uzupełnianiem pojemnika własnym suszem wszystko jest ok do chwili póki nie skończy się data ważności na opakowaniu. U jednego ze znajomych jest to kilka miesięcy, powiedzmy że pół roku. Nie długo i nie krótko, ale nie jest to szczególnie wysoka cena za możliwość legalnego posiadania i palenia, w sumie totalnie wszędzie.

geraldzik

Well-known member
Buchów
3
jakiego palenia ?! zazywasz lek przepisany przez lekarza :D

smoczylot

znów otwieram oczy wk***iony
Weteran
Buchów
4,389
Odznaki
3
Z tego co wiem to lekarze raczej wykluczją palenie-z racji substancji smolistych i ogarnęli vaporyzowanie.

Śmieszek420

World Wide Weed
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,584
Odznaki
5
Susz ma przeznaczenie wziewne, można palić lub waporyzować jak ktoś nie ma sprzętu i to jest info od lekarza. Może nie przy raku, ale jak już wspomniałem moi znajomi to nie rakowcy. Z resztą skoro jarali wcześniej to raczej będą jarać dalej i w substancje smoliste raczej wbijają.

Gangus

Well-known member
Buchów
1
PANY!

Zdjęcia nie pierwszej jakości bo wszyscy wiecznie zajęci i ciężko sie zgadać na palenie wiec dostałem foto z drogi. THC nie mniej niż 18%, 5 gramów, termin przydatnośći niby 09/2019 ale wiadomo jak jest.
Cenowo, 300zł za pojemniczek.
Jakość- lemon skunk, ziomkowi trafiły się topy wiec wniebowzięty ale podobno zdażają sie badyle więć trzba walczyc. Ale wiadomo od czegoś trzeba zacząć

GordonShumway

"Yo, Lucky my man!"
Buchów
1
Gordon do***ałeś wejście smoka w ten temat kolego :D
Tak, w Polsce.

Dzięki, wolałem się upewnić bo właśnie miałem małą dyskusję z padawanem na lekarza, który mi coś o Sativexie wciskał jako jednym legalnym środku w PL ;)

delavega

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,055
Odznaki
4
No to chłopina jeszcze musi się podszkolić :D Wszystkie info są już wcześniej podane ale powtórzę - lek nazywa się Red No.2 :)

Śmieszek420

World Wide Weed
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,584
Odznaki
5
Sativex to jest dostępny od lat, a tu mowa o normalnym suszu, dostępnym od tego roku.

GordonShumway

"Yo, Lucky my man!"
Buchów
1
No to chłopina jeszcze musi się podszkolić :D Wszystkie info są już wcześniej podane ale powtórzę - lek nazywa się Red No.2 :)

Spoko, ja to wiem. Ale gość wlał nieco wątpliwości w moje serce. Poleciłem mu zrobić update informacji to się po chwili pokajał. Potrzebna recepta RPW i podobno traktuje się to jak "lek recepturowy". Dzięki delavega ;)

Gangus

Well-known member
Buchów
1
[MENTION=56345]GordonShumway[/MENTION]
Rozumiem Twoje wątpliwości czy aby takie rzeczy w Polsce. Gdyby nie mój ziomek sam bym nie wierzył że można z lekkim zaburzeniem fizycznym dostać legalne zioło.

UPDATE Z WYRAŹNUMI ZDJĘCIAMI

smoczylot

Weteran
Buchów
4,389
Odznaki
3
Możesz troche sprecyzować to lekkie zaburzenie fizyczne? Jakaś niepełnosprawność czy coś?

Gangus

Well-known member
Buchów
1
[MENTION=74064]smoksalot[/MENTION]
przepraszam za poślizg, zagladam ostatnio rzadko.
Lekie zaburzenia to bóle w okolicy klatki piersiowej, skoki cisnienia. Najpewniej jest to spowodowane stresem

smoczylot

Weteran
Buchów
4,389
Odznaki
3
Spoko. Dzięki że napisałeś - chodzi o to żeby ludzie wiedzieli na co można dostać taką receptę i żeby korzystali. Z czasem i inni lekarze przestaną się już cykać przepisywać na różne inne schorzenia mniej poważne niż np choroba onkologiczna. Gadałem z lekarką pracującą w domowym hospicjum dle właściwie umierających już na raka i ona nawet nie wiedziała jak wygląda recepta na marichuanę nie mówiąc już o tym jak i ile mają zażywać pacjenci którymi się opiekuje. Lekarka naprawdę w porządku i sama stwierdziła że jesteśmy jeszcze 100 lat za murzynami w tej kwestii. Pozdro.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół