Przyszło mi jeszcze do głowy że moga to być apteki które maja pozwolenie na sprzedaż narkotycznych leków jak morfina czy fentanyl. Takie z regóły są w większych miastach - powiatowych czy coś.
Ja to mam obawy, czy oni nie będą chcieli kontrolować tych pacjentów, którzy otrzymali takową receptę. Wykaz tych osób chyba nie będzie ścisle tajny i Policja może mieć do nich dostęp, tak mi się wydaje. To takie trochę podawanie siebie na tacy. Tym bardziej, że juz tu napisano, że do opakowań można powkladać swoje zbiory. Należy wsio dobrze pochować, pogłówkować. Iść czy nie iść po receptę, oto jest pytanie.
Z drugiej strony jest to świetne zabezpieczenie oraz sposób na uniknięcie kary, oby nic więcej nie znaleźli w razie czego.
i jak smakuje, jak działa?
Dzięki za rekomendację, marne pocieszenie, no cóż. I tak wybiorę się na jesieni do lekarza, to wstawię jakiś subiektywny smoke-report. Może i słaba moc czy smak, ale za to chroni nas przed pudłem, więc działanie mega xd
Piszę o przypale w sytuacji kiedy masz na stanie susz, nie masz recepty i gdy pewne osoby grożą ci wsypaniem..., no to nie ma się co nawet zastanawiać, tylko pędzić do lekarza. Tyle kosztuje wolność, spokojny sen i święty spokój: koszt wizyty plus koszt wykupu recepty. Obawiam się jedynie tego, o czym Śmieszek wyżej wspomina, że mają cię na tacy, bo zgłosiłeś się jako pacjent, a ty masz na stanie susz inny niż z apteki lub uprawę, no i może być mały zonk.. Zawsze jest wyjście - nie trzymać tego w miejscu zamieszkania..
Nikogo nie mają na tacy. Po prostu może zdarzyć się pies który nie będzie respektował recepty i opakowania w razie przypału i będzie szukał dziury w całym. Ale to może się zdarzyć 1/100000
jol
ja mialem okazje testowac rowniez lemona skunk nr 2 ,ale o smaku to wogole nie ma co rozmawiac bo wogóle nie bylo ,dla mnie jednym slowem ochyda - jakies belejakie hydro , ale dzialac działało dobrze
Acha, to jeszcze przed diagnozą jesteś. No próbuj, ale raczej albo znajomy lekarz, albo faktyczna nieudawana choroba. U mnie bujanie sie do psychiatry trwało 4 lata i poziom zadowolenia zerowy. Za to po marysi życie jest piękne <peace>
Poniżej lista chorób: ADD, ADHD, Alkoholizm, Anoreksja, Astma, Autyzm, Bezsenność, Borelioza, Bóle o róznej etiologii, Choroba Afektywna Dwubiegunowa, Choroba Alzheimera, Choroba Crohn'a, Choroba Parkinsona, Choroby Autoimmunologiczne, Cukrzyca, Depresja, Dystonia, Epilepsja, Fibromialgia, HIV / AIDS, Jaskra, Kacheksja - wyniszczenie nowotworowe, Łuszczycowe Zapalenie Stawów, Miastenia, Migreny, Neuralgia, Nowotwory, Nudności i wymioty towarzyszące chemioterapii, Pląsawica Huntingtona, Reumatoidalne Zapalenie Stawów, Spastyczność Mięśni, Stwardnienie Rozsiane, Uraz Rdzenia Kręgowego, Uzależnienie Od Opiatów, Wrzodziejące Zapalenie Jelita Grubego, WZW C, Zaburzenia lękowe, Zaburzenia snu, Zaburzenia żołądkowo-jelitowe, Zaburzenie Obsesyjno-Kompulsywne (OCD), Zapalenie mięśni i stawów, Zespół Ehlersa-Danlosa, Zespół Jelita Wrażliwego, Zespół przewlekłego zmęczenia, Zespół Sjorgena, Zespół Stresu Pourazowego, Zespół Tourette'a, Zwyrodnienie Stawów, Osteoartroza