• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

regeneracja lisci przypalonych nawozem

Wyszukiwarka Forumowa:

RoBoZ

Member
Buchów
0
Witam,

Dałem za dużo nawozu i poprzepalało liscie.
przepłukałem i dalem nowa ziemie, mineło troche czasu nowe liscie zdrowe a tamte zostały przypalone, da sie cos zrobić aby poprawić ich stan ?

Mjlove

Well-known member
Buchów
0
Obciac :p
Jak nowe rosna dobrze to jest ok a tamte albo usun chyba ze nie sa w najgorszym stanie jak roslina nie odrzuca to ciagle pracuja

Z

z\G/esio

Guest
Obetnij je ziomek. Będzie to stres dla rośliny, ale przy każdym obciętym liściu wyrosną Ci dwa nowe jeśli jest na wegu.

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jezeli poprzypalaly sie bardzo mocno to tnij - ale tylko wiqtrakowe, liscie przytopowe zostaw. tylko wlasnie - sa na wegu czy flo?

RoBoZ

Member
Buchów
0
od 1.09 poszły na flo i pokazały pleć 2/2 damki jednak przypalone zostały jeszcze na veg ...

na 1 przypalone lekko obrzeża liści, widać ze rosną dalej- nie jest źle

natomiast 2ga dostała bardziej po dupie liście są przypalone aż zawijają sie do środka i są lekko oklapnięte

---------- Aktualizacja posta 12:26 ---------- Czas poprzedniego posta 12:14 ----------

Znalazłem trochę czasu i poczytałem trochę na forum, stwierdziłem że lepiej chyba będzie je zostawić ponieważ roślina ich nie odrzuca. Jak bd widoczne, że ma ich dosyć wtedy je utne.

ps. sry za duble posta

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół