nasiona marihuany

reggaeseeds.za.pl - mega oszust

Wyszukiwarka Forumowa:

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
oszust, zdjęcia są skopiowane z innych stron , i nawet nie pasują do nazw , bo kto
widział purpurową hh

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ale to był cross, a w tym sklepie mają czystą hh, a na zdjęciu jest purpurowa,
pozatym zdjęcia są skopiowane z innych seeds banków :)

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
Syf :) a nazwa nie powinna zaczynac sie od reagge :D ?

wilk

Well-known member
Buchów
0
To może nie być wałek, ale gość sprzedaje pewnie jakies nasiona f2 albo i dalej.

Ceny nie za wysokie, tylko kilka odmian (da rade tyle sprowadzić), amatorska strona, zdjęcia pożyczone (zapewne nie ma swoich, wg. mnie nic w tym dziwnego)

Ja bym to porównał do 1st_Seed'a lub Quakemind'a tylko że tamten gostek pokusił sie o zrobienie własnej strony.

PiS

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
też o www bym sie pokusił ale nie umiem :D

K

kozbi

Guest
ja tam kupiłem :roll: narazie niby ok ale zobaczymy co bedzie dalej

Jestem tu nowy na forum ale ciekawi mnie co tu robi insomniowa "łokurva"( :sunny: ) :scratch: hę:->?

X

X!zielarz

Guest
ja zamowilem z dwoch zrodel od quakemind oraz ze stronki w temacie. Co do nasionek z tej strony wszystko wyglada ok ... wygladaja jak nasiona :queen: no ale zobaczymy co za pomidory z tego urosna :sunny:

H

haszyszekk

Guest
Ja zamówiłem od tego gościa free seedpacka i będzie u mnie w tym tygodniu. Kontakt ze sprzedawcą b. dobry, jak go nie ma organizuje fachowe zastępstwa i ogólnie spoko jest... jak dla mnie sklepik jest ok i nie ma sie czego cykać ;)
Wielkoduszne z jego strony że wysłał po 5 darmowych nasion dla chętnych :salut:
Jak na razie pozytyw. Napisze co wyrosło z nasionek, ale podejrzewam że palonko będzie niezłe :cheers: pzdr

Młody

Well-known member
Buchów
0
Jest to dotychczas najmocniejsza roślina jaką można wyhodować, jednak nie jest to łatwe".
To jest opinia dotycząca white widow zamieszczona na tej stronie. Ja bym stamtąd nie zamówił, nawet jak gość nie wali w chu*a z nasionami to wprowadza klientów w błąd.

H

haszyszekk

Guest
Jak sie chce mieć poządne nasiona to tylko banner na dole, ale jak ktoś kasy niema... moze to sa nawet f2 (chociaz myśle że nie) to można dobrego (a przy dobrych warubkach lepszego) planta wychodowac jak z oryginałów... takie jest moje zdanie... pzdr

H

haszyszekk

Guest
bądź cierpliwy... sklepik młody to nikt jeszcze pewnie nic nie wychodował z nasion od tego kolesia... ja dostałem wczoraj (płytka gratus :)) i wrzuciłem już na wate...
Na razie bez rezyltatów, ale chyba dlatego że miały za zimno... grzejniki wyłączone okno otwarte... dam znać jak sie cos ruszy. pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół