akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

reggaeseeds.za.pl - mega oszust

Wyszukiwarka Forumowa:

kamil846

Well-known member
Buchów
0
wiem że się za***iście narzucam ale czy popękały ci pesteczki czy to raczej jakieś lipne były i nic z tego jestem ciekaw czy to sklep wiarygodny

H

haszyszekk

Guest
Nasionka na razie nie wyszły. 2 pękły a reszta sie jeszcze nie ruszyła. Dziś podlałem je (spryskałem biohumusem) i poczekam na rezultaty. Jutro pewnie dam je do ziemii i poczekam aż coś wyjdzie ;) pzdr

H

haszyszekk

Guest
Tak. Skontaktowałem sie ze sprzedawcą żeby sie zapytac jak można nasionka pobudzic do kiełkowania... powiedział zeby spróbowac popryskac je rozćeńczonym biohumusem. Powiedział ze to czasem pomaga, więc nie powinno zaszkodzić.
Jutro włoże je w ziemie z duzą ilością perlitu i nawodnie pożadnie... moze coś z tego wyjdzie... pzdr

H

haszyszekk

Guest
Juz tydzień kiełkuje i chyba im nic nie zaszkodz ;) Jutro zasadze i za pare dni sie przekonam... pzdr

G

gio

Guest
ja będe miał z tego sklepu w sobote :
(z nowej dostawy .. jeszcze nie ma na stronce)

10x AK 47
5x Jack Herrer

10x Holands hope
15x Early Misty

zobaczymy co z tego bedize ... kontakt bardzo dobry i myśle ze to nie wałek .. zobaczymy jaka będize kiełkowność ;p mam nadzieje ze 100% :thumleft:

kamil846

Well-known member
Buchów
0
gjenio to dosyć poważne zakupy zrobiłeś w tym sklepiku powodzenia w hodowli
jak dasz rade to pisz efekty twoich zakupów

G

gio

Guest
można powiedziec ze to nie były zakupy ... poprostu załatwiłem sobie te pestki i tyle :santa: ;D jutro powinny dojsc juz sie nie moge doczekać

kamil846

Well-known member
Buchów
0
na twoim mijscu tez ni mógł by się doczekać. tyle pestek uff

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
gjenio, jak sobie to załatwiłeś?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół