- Buchów
- 12,856
- Odznaki
- 12
Siemanko, mam do rozdania kilka pakietow ziaren a w nim
5x - Black Cherry Gorilla x (Garlicane x JMO) x Trippa
5x - Dosidos x Trippa
5x - Trippa F2
3x - Weeding Cake x Gold Cash x Trippa
3x - Black Cherry Garlic x Tropicana Cookies x Trippa
3x - GMO Cookies x Trippa
Co tu powiedziec, kielkuje za***iscie bo swieze ziarno, pestki zrobilem na poczatku stycznia. Pare osob dostalo juz po za osem i chwalą.
Potestowalem na wlasnej skorze ze tak powiem haha, trzasnalem 50 plantow tego w 1,44, docelowo wyszlo prawie 30 damek ale musialem zredukowac ilosc do 25 bo nie miescily sie w boksie.
Uprawka przyjemna planty nie za bardzo wymagajace, jedyne co mam do zarzucenia sobie to ze ostro z***alem na wegu i takie marne planty byly ze szok. Ale na koniec zaskoczenie, za***iste palki porosly, mozna na tym trzaskac wyniki no i palenie dobre.
Jestem ciekaw jak ktos to poprowadzi porzadnie to bedzie na prawde co ogladac
Kwitna do 9 tygodni, dosidosy tydzien dluzej staly ale nie wiem czy to nie przez te temperatury co byly takie upaly... Tak czy siak warto bylo poczekac.
Nie hermia, bananow nie widzialem, pestek zadnych w paleniu rowniez.
Wymagania, minimum jedna relka skonczona, poprowadzenie relki na tych ziarnach, wysiew do konca pazdziernika, zeby te upaly juz zeszly i zebyscie zdazyli powracac z wakacji itd.
Jezeli ktos potrzebuje wiecej ziaren na wiekszy metraz na pewno sie dogadamy.
Wysylka najlepiej paczkomat ale listem moze tez puszcze
Podlinkowuje moja relacje z tych ziaren tutaj wszystko ladnie opisane- https://forum.haszysz.com/threads/1...dukcji-czyli-regularne-krosy-z-trippa.135522/
Kilka fotek na zajawke
WCxGC
Dosidos
GMO Cokies
Black Cherry Garlic x Tropicana Cookies
Black Cherry Gorilla x Garlicane x JMO
Suszek
Ostatnia edycja: