akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Regularne sztosy z Trippą [INDOOR]

Wyszukiwarka Forumowa:

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
ziarno2.jpg

Siemanko, mam do rozdania kilka pakietow ziaren a w nim
5x - Black Cherry Gorilla x (Garlicane x JMO) x Trippa
5x - Dosidos x Trippa
5x - Trippa F2
3x - Weeding Cake x Gold Cash x Trippa
3x - Black Cherry Garlic x Tropicana Cookies x Trippa
3x - GMO Cookies x Trippa

Co tu powiedziec, kielkuje za***iscie bo swieze ziarno, pestki zrobilem na poczatku stycznia. Pare osob dostalo juz po za osem i chwalą.
Potestowalem na wlasnej skorze ze tak powiem haha, trzasnalem 50 plantow tego w 1,44, docelowo wyszlo prawie 30 damek ale musialem zredukowac ilosc do 25 bo nie miescily sie w boksie.

Uprawka przyjemna planty nie za bardzo wymagajace, jedyne co mam do zarzucenia sobie to ze ostro z***alem na wegu i takie marne planty byly ze szok. Ale na koniec zaskoczenie, za***iste palki porosly, mozna na tym trzaskac wyniki no i palenie dobre.

Jestem ciekaw jak ktos to poprowadzi porzadnie to bedzie na prawde co ogladac :)

Kwitna do 9 tygodni, dosidosy tydzien dluzej staly ale nie wiem czy to nie przez te temperatury co byly takie upaly... Tak czy siak warto bylo poczekac.
Nie hermia, bananow nie widzialem, pestek zadnych w paleniu rowniez.

Wymagania, minimum jedna relka skonczona, poprowadzenie relki na tych ziarnach, wysiew do konca pazdziernika, zeby te upaly juz zeszly i zebyscie zdazyli powracac z wakacji itd.
Jezeli ktos potrzebuje wiecej ziaren na wiekszy metraz na pewno sie dogadamy.

Wysylka najlepiej paczkomat ale listem moze tez puszcze

Podlinkowuje moja relacje z tych ziaren tutaj wszystko ladnie opisane- https://forum.haszysz.com/threads/1...dukcji-czyli-regularne-krosy-z-trippa.135522/

Kilka fotek na zajawke

WCxGC
w4.jpg

Dosidos
d1.jpg

GMO Cokies
g1935571a09565b542.jpg

Black Cherry Garlic x Tropicana Cookies
t1.jpg

Black Cherry Gorilla x Garlicane x JMO
g4.jpg

Suszek
k25.jpg

k26.jpg

Ostatnia edycja:

Outlander

Well-known member
Buchów
654
Odznaki
4
Zgłaszam się :tiphat:

wojti

Well-known member
Buchów
383
Ja bym posadzil chetnie caly namiot. Warunkow nie spelniam ale obserwowalem twoja relke wczesniej robiac przeglad forum i mi sie podobala. Za***iste manewry, to lubie.
Paly super, kolory i szron git.
Mozesz cos zarezerwowac i obserwowac u mnie jak idzie bo za 10tyg cos musi wbijac na weg.

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
To na te 4m2? To bedziesz potrzebowal wiecej, dogadamy sie bez przypalu, na tym sprzecie mozna robic wyniki za***iste i jakosc tez za tym idzie :)

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
@Arioch podeslij bezpieczny adres lub kod nadania na PW przez privnote.com na wtorek bedziesz mial. Rozumiem ze docelowo celujesz w 9 roslin ta?

Arioch

Well-known member
Buchów
205
Docelowo ma być tam 1.44m bo lampa to FCE 480w Marsa tylko muszę nowego boxa ogarnąć.

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
To pomysl ile chcesz miec docelowo plantow i daj znaka to najwyzej wrzuce wiecej ziaren zeby wydalo damek

Arioch

Well-known member
Buchów
205
No właśnie nie mam doświadczenia z reg jak to wychodzi ale myślę docelowo 16 panienek.

Arioch

Well-known member
Buchów
205
Nie wiem o co kaman ale nie mogę wkleić linku z privnote do wiadomości na pw

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
W weekend paka leci do Ciebie @Arioch
W ogole to chce zmienic warunki OS'a. Ile chcecie pestek tyle wam dam chodzi o krosy Do-si-dos x T, BCGxG/JMO x T, Trippa F2 bo mam ich pare tysiecy... Inaczej sprawa wyglada z WCxGC x T, BCGxTC x T, GMO Cookies x T. One sa mocno limitowane, nie ma tego duzo a chce zeby kazdy dostal bo moim zdaniem to najfajnieszy produkt z tego wychodzi. Chociaz wszystko jest kozak.
WCxGC moge zwiekszyc do 5-7 sztuk bo patrzylem teraz to mam tam kolo 100 sztuk a chce jeszcze sobie zostawic bo kozak jest. BCGxTC i GMO Cookies mam np po 30 sztuk wiec jest mocno limitowany kros :D

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
Ktos chetny jeszcze na kozackie regi to prosze sie zglaszac bo za tydzien chyba zamykam.
@wojti podeslij bezpieczny adres albo kod nadania przez privnote.com na PW to puszcze co trzeba pozdro :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół