• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Regulator obrotów

Wyszukiwarka Forumowa:

marks2320

Well-known member
Buchów
0
czy REGULATOR OBROTÓW WIERTARKI ELEKTRYCZNEJ AVT-1007 moge podlaczyc pod dwa urzadzenia ? chce podlaczyc wentyl kanalowy i wentyl biurkowy .

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Raczej tak, ograniczeniem może być moc went ale raczej z wiertarki wytrzyma :) podłączyć musisz równolegle. Ogólnie jak wiatraki mają np po 40 W a wiertarka miała 500W to 500/40=12,5 wiatraka można podłączyć.
Powodzenia.

marks2320

Well-known member
Buchów
0
Wentyl biurkowy na 230v i kanalowy wentyl 230 v i chce podpiac oba . Ile wat oba maja to nie wiem , wiec napewno moge podlaczyc ?

GrubyKonus

Well-known member
Buchów
0
Tak, sprawdz tylko czy regulator tez smiga na 230V ;)

Koxyl

Member
Buchów
0
Sorki za odkopywanie tematu ale nie chciałem robić nowego. Sprawa dotyczy regulatora wiec postanowiłem napisać tutaj.
Z uwagi na za niska temp kupiłem tani regulator obrotów do wentylatora kanałowego, podłaczyłem wydawać się może zgodnie z instruckja, jednak mam pewnie problem. Wentylator działa bez zarzutów jest mega cichy jednak problem z dzwiekiem pojawia się gdy zmniejsze obroty ( wydaje mi się że nim mniejsze obroty tym głośnijszy pogłos). Nie wiem z czym porównać ten dźwięk ale z pewnościa nie jest to przepływajace powietrze, coś w stylu buczenia słupów wysokiego napiecia. Zastanawiam się czy ten regulator jest z***any czy po prostu nie pasuje do wentylatora. W każdym razie odglos jest dość uciazli, miał ktoś z was podobny problem?

thcanin

Well-known member
Buchów
0
mi sie wydaje ze przy niskich obrotach wentyl wpada w wibracje...

Koxyl

Member
Buchów
0
możliwe, jednak interesuje mnie sposób zlikwidowania hałasu. Masz może jakiś pomysł? :p

tester

Well-known member
Buchów
0
zamawiasz przez internet ściemniacz do lamp z ktory wkladasz jak timer do gniazdka i sprawa zalatwiona. pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół