akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Relentless-Super Trop Cherry 120x60x150 2xTs-1000 (300w)

Wyszukiwarka Forumowa:

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
3,162
No i to mnie właśnie dziwi, nie byłoby wygodniej mieć otwór do siebie zamiast od góry?
Twoja sprawa, ja tylko pytam :)
No własnie w moim odczuciu nie :D I o to w tym wszystkim chodzi.
Edit:
Kopuła sama w sobie na podwyższeniu ma prawie 30 cm Czyli tyle i podstawa boxa 30x30.
Przy tej opcji nawet nie mógł bym jej podnieść musiał bym i tak ja całą wyciągać.
Od góry mam bezpośredni dostęp.

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
3,162
41-42/0/0

Zamykamy szósty tydzień waga. Dziś pobieram klony z lewej i środkowej donicy.
Prawa od początku zostaje w tyle, środkowa nadrobiła po późniejszym pęknięciu pestki i przesadzeniu. Lewa ma grube łodygi jak flamastry.
Jutro przełączam na 12h i czkam na kolorowe pheno.

image1111111.jpg

33333.jpg

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
3,162
Klony pobrane
Światło 20/4
120-150 PPD ( Moc lamp 3/10 )
Macie dla mnie jakieś podpowiedzi ?

kkkkkkkk.jpg

kkk.jpg

PS.
Masz beton, będzie jednak po Twojemu. Lepiej wychodzi na zdjęciach. Ogólnie, jeśli przeżyje chociaż po jednym klonie z każdej rośliny, żebym mógł wybrać docelową mamuśkę, to będę zadowolony.​

Ostatnia edycja:

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
3,162
Widzisz różnice w jakości pomiędzy innymi markami, podoba się AC?;)
Właśnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, nawet plastik wydaje lepszej jakości, wszystko intuicyjne do montażu zaplanowane. Dołączony timer/ dimer też fajnie z budowanym magnesem, łapiesz go gdzie chcesz. Oświetlenie jak na takie dwie małe listwy dają dobrze światła.

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
3,162
42/1/0

12/12

Szybkie LST by potrzymać je jeszcze w ryzach i ogólnie puszczam je wolno hejjj. Po tygodniu wytnę słabsze łodygi i większy fryzjer też będzie. Sama woda od dwóch podlań. Lampy na 50%

Klony!
Chyba wszystkie dadzą radę. Podniosły się i nabierają wigoru.
Jak tylko zidentyfikuje najciekawszy fenotyp to wybieram mamuśkę stawiam miniboxa na pion i resztę morduje.🤷‍♂️

bb555.jpg

image.jpg

ssdasdasdas.jpg

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
3,162
INFO:
Wszystko Kwitnie.
Większy post będzie za parę dni jak sytuacja się wyjaśni. Jeden krzak w nocy wyłamał sobie główną łodygę z pod drutu.
Ogólnie jest walka, klony przez ostatni dni zaczęły padać jak muchy. Domyślam się ze je po prostu przelałem w tych kostkach.
Do tego dwa główne krzaki w jasnych donicach nie pokazały kolorowego pheno.

Dobre INFO :
Rezerwowy krzak z szarej donicy pokazał kolorowe pheno i wigorem mimo ze był przesadzany i spóźniony w pęknięciu pestki dobrze nadrabiał.
Jeden klon z tej rośliny żyję, wypuścił małe korzenie i jest nadzieja na cały projekt.

PLAN:
Wszystko zależy od tego jednego klona. Wiec obserwuje go przez następne dwa-trzy dni i wsadzam do małej doniczki, jeśli przeżyje.
W głównym boxie ,dziś wpada fryzjer by odsłonić krzaki po tych amputacjach i nadać temu jakąś formę.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół