akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Reweg Matka

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
22
Rok czasu jechałem na klonach z revega, jak dla mnie średnio opłacalny interes (o czym już niektórzy wspominali na forum - niższy plon) - jeśli już to klony pobrane przed kwitnięciem i po zbiorach wiadomo co jak plonuje/smakuje i działa i ewentualnie wtedy działać z taką rośliną. Wszystko też zależy jakimi warunkami się dysponuje (ilość namiotów), sam fakt ile czasu schodzi by klon się ukorzenił, podrósł do odpowiednich rozmiarów, na plus na pewno można wyróżnić szybkość indukcji.
Sam stosowałem wodę do ukorzeniania i wychodziło to chyba najlepiej w takiej metodzie (około 2 tygodnie do puszczenia korzonka), smarując łodygę np ukorzeniaczem "podkorzeń" i wsadzając do ziemi bywało że sadzonka obumierała po kilku dniach, być może z nadmiaru światła ciężko powiedzieć.

PS. reweg u mnie trwał około 2-3 tygodni

Eko

997
Weteran
Buchów
26,306
Odznaki
13
Klon się opłaca przy dużych powierzchniach uprawach systemowych itd, najlepiej wychodzi się na dobrze zrobionych f1 czyli po konkretnej selekcji rodziców i konkretnej selekcji siewek

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół