Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
NIESTETY FOTKI MOGE ZROBIĆ TELEFONEM I NIESTETY ZA DUŻO NIE WIDAĆ WIĘC POSTANOWIŁEM TROCHE DORYSOWAĆ WIDAĆ NA ZDJĘCIU DOKŁADNIE O CO CHODZI MAM 4 GRAPEFRUITY FEMINIZOWANE W TYM JEDEN JEST ZDROWY ROŚLINKI MAJĄ 4 TYG, ZACZĘŁY ŻÓŁKNIEĆ JAKIEŚ 10 TEMU DNI A TERAZ JESZCZE POKAZUJĄ SIĘ BRĄZOWE KROPKI! SĄ POD HPSEM 150W PODLEWAM JE KRANÓWKĄ Z CO2 MAJĄ WENTYLACJE, ZIEMIA SKLEPOWA... NIE MAM POJĘCIA CO SIĘ DZIEJE I PROSZE O POMOC BO TEN PROBLEM NIE DOTYCZY TYLKO MNIE POZDRO[/code]
moim zdaniem żadnych składników jej nie brakuję chyba że ma uszkodzone korzenie ale chyba nie o to tu chodzi. sprobuj podlewać samą wodą bo może za duzo co2 roslinka jest jescze bardzo mloda i mala.na razie to jej wystarczy co2 z powietrza.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.