akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Roślina już kwitnie a wszystkie liscie dalej 3 palczaste

Wyszukiwarka Forumowa:

barakuda12

Member
Buchów
0
Witam
Roślina to AK47 AF.Wykiełkowała została 29 maja,już ładnie zaczyna kwitnąć i pachnieć,pojawiają się pierwsze trichomy na liściach przytopowych. Jest trochę pogryziona przez robale (przesadzone LST),ale wszystko ok oprócz tego że wszystkie liście mają tylko 3 palce! Nasiona z Quakemind wiec genami raczej to nie jest spowodowane.Ma już dużo pięter chyba z 5 dużych topów.Czym to jest spowodowane ?? Co z tym zrobić ?
(nie opiepszajcie mnie że nie szukałem ale mam ch***wy internet z komórki :/ (szukałem trochę ale znalazłem kilka postów z podobnymi pytaniami ale bez odpowiedzi )

D

delete

Guest
Moje ak wykiełkowało 10 czerwca i jeszcze z 1-1,5 tygodnia i kosa. Jeśli Twoje dopiero zaczyna ładnie kwitnąć to coś opóźniona ta Twoja roślina.

barakuda12

Member
Buchów
0
To roślina kolegi.Wzrost jest opuźniony o 3 tyg bo trzymał ją w doniczce 1 l właśnie tyle czasu :freak2:.Ale jak zostałą przeniesiona na spota 10l ziemia uniwersalna z perlitem ładnie wystrzeliła.Słońca ma ile tylko się da bo nic tam go nie zasłania.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół