nasiona marihuany

Roślina po FIM-ie i wpływ na wzrost

Wyszukiwarka Forumowa:

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Witam. Jakiś miesiąc temu zrobiłem FIM na jednej z moich roślin (ES). Sęk w tym, że od tego czasu te główne szczyty strasznie wolno się rozwijają przez co jest niska (ponad 110 cm). Co prawda jest nawet ładnie rozkrzaczona i odrosty rosną szybciej o jakieś 10 razy od szczytów, ale martwię się o wzrost, ponieważ 2 dni temu pokazała płeć i na dniach pewnie zacznie kwitnąć. Z tego co widzę na fotorelacjach większość ma już planty po 2 metry a ja nie chciałbym mieć metrowego karła gdyż naprawdę nasiona mają dobre geny i moje planty prezentują się okazale pomimo wzrostu. Tu moje pytania, a mianowicie czy roślina na flo jeszcze rośnie w góre i jak mogę ją zmotywować do wzrostu?

C

Cweluch

Guest
po fim tak jest,roslinka najpierw roslinka sie krzaczy(idzie w odrosty i na boki.)nie martw sie na flo roslinka jeszcze sporo urosnie;] z fartem

grower2009

Well-known member
Buchów
0
jeżeli jest to poczatek flo to mozesz opryskac asashi sl napewno nie zaszkodzi..

ITSA

Well-known member
Weteran
Buchów
5
sie okaże mistrzu ja również robiłem fim na plantach też es i maroc i p.maroc

mam kilka bez fim i z fim sprawdze i za rok zostawie tylko najlepszą opcje.

Patriotyczny

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Odznaki
2
Butelka w tym roku zrobiła mi fim,Sc sam nie wiem jak nazwać,na Easy S x Passion 1 pierwszy raz mam przyjemność opiekować się takim plantem.Powiem że nie jestem zadowolony wypuściła 6 odgałęzień i się rozjechała przez wiatr i deszczo-grad.Jej siostra stoi obok nie trenowana i w miarę się rozrosła ma 180 cm pospolita choinka bo takie lubię.Za rok nie trenuje żadnego planta wolną rękę dostają.Roślina zwolniła wzrost i wątpię żeby trening przełożył się na lepszy plon.

Myślę że to trening pod lampę jest b.dobry.Teraz coraz cięższe warunki pogodowe w Polszy więc na Out lepiej mieć sztywnego w łodydze planta.Moje odrosty są chude tylko przy ziemi miały grubą łodygę

pzdr

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Ja też już nigdy więcej żadnego treningu prócz LST nie będę robił, zraziłem się do tego i tylko niepotrzebnie zepsułem sobie roślinę z której mógłby być ładny gigant...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół