nasiona marihuany

robaki w nasionach

Wyszukiwarka Forumowa:

waldi5242

Member
Buchów
0
wsadzilem ostatnio do ziemi wszystkie nasiona nieznanego pochodzenia .po jakims czasie nasiona popekaly ladnie ale na tym sie skonczylo.po jkims casie wsadzilem jeszcze pare co znalazlem tu i tam.co sie okazalo, ze to co wsadzilem pozniej wyroslo a z tamtuych nic. odkopalem je szybciutko a w skorupce siedzialy jakies larwy.czy to cos moze zjesc mi roslinki ktore juz urosly,jesli tak to czym je usunac?

biohack

Well-known member
Buchów
1
uwarzaj jak jest mała jest słaba i bezbronna i delikatna jak człowiek więc radze uwarzac a w puzniejszym okresie spiryt i po sprawie :pr:

waldi5242

Member
Buchów
0
czytalem o twojej metodzie przetestuje.az dzieciaka nie wiem co mi wyrosnie ,na razie ladna z niej sl0oninka jak na nasiono z dna kieszeni!!!

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Temat powinien nazywać się "robaki w ziemi"

Ogólnie to powinien być chyba kosz :p

waldi5242

Member
Buchów
0
robaki byly tylko w nasionach i to w tych co sie otworzyly dobrze reszta nasion po otwarciu byla jakas dziwna tak jak by sie tam juz cos kocilo w nich w ziemi nic nie znalazlem,dobrze ja przejzalem nie znalazlem zadnych robakow tylko w nasionach. jesli ktos sie z czyms takim spotkal niechmi napisze co to jest ,apozniej to wrzucaj do kosza!

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
musialy to byc bardzo male stworzenia a jak je dostrzegles?:D hehe :tongue:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
bardzo dziwna sprawa, nigdy jeszcze nie slyszalem zeby robaki znajdowaly sie w nasionach konpi, moja rada: wyrzoc nasiona nawed ich nie sadz.

biohack

Well-known member
Buchów
1
w nasionach wątpie zeby wogule były robaki chyba ze je wsadziłeś do ziemi i z tamtąd sobie weszły do nasionka:) ja tez miałem taki przypadek ale to nasionko smierdziało jak niewiem :pr:

K

Kali

Guest
Pierwsze słysze, robaki w nasionach :pr: larwy też chcą się na bakać :lol:

Ende

Well-known member
Buchów
0
Metoda "spirytusowa" dr. Biohacka (jego mikstura) jest bardzo dobra, ale stosuje się jej jak robaki już są. Żeby zapobiec temu po prostu ziemia na której mają dorastać dzieci należy najpierw wyparzyć. Najlepiej wpierdzielic do piekarnika na jakies 10 minut i tak popiec przez 10 minut. Bo muszki ktore jajeczka skladaja i z nich sa larwy najpierw leża sobie w ziemi. I tylko z ziemi wylatuja, a jak ziemie wyparzymy to zabije temperatura całe to tałatajstwo łącznie z bakteriami. pozdrawiam:) :geek:

towarzyszhaszysz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ziomek i wy*** ta ziemie bo w tej zeimi jest w h*j robaków które tylko czekają na jedzenie w postaci nasionek

baku123

Well-known member
Buchów
0
to jeszcze dobrze ze te nasionka znalazłeś czy cośtam (tak jak napisałeś) bo jak byś kupił z canabis.fr to niezłą zmułe byś miał tyle kasy prze***** :cat:

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Wiem chyba co to za robaki bo tez mialem taki problem :D Sa to takie biale, niemalze przezroczyste podluzne jakby dzdzownice, no nie? Jesli tak to, to sa larwy muszek owocowek. Zawsze beda sie dobierac i zjadac nasionka wsadzone w ziemie, ale duzej roslince juz raczej nie zaszkodza w wiekszym stopniu ;). Musisz chyba koniecznie zmienic ziemie bo u mnie spirytus nawet nie pomogl :tongue: I pozbadz sie owadow dookola plantow ;]

M

Miud

Guest
a czy przypadkiem na powierzchni ziemi (a w zasadzie to w calej !) nie masz takich malutenkich "kamyczkow" wiekszosc pol-przezroczysta ?
Mje rowniez te robale zjadly nasionka ... za***iste nasionka ... z cannabis.fr ... ale coz sie mowi, te robale w ziemi egzystuja, kup nowa ziemie, tylko nie tego samego pochodzenia, to byl by najwiekszy blad jaki teraz mozesz popelnic, zrob nawet i 3 razy slalom przez cale miasto.
Ja ziemie wysterylizowalem (ta "zainfekowana" robalami) i mam spokoj z nimi, ale nadal to wszystko strasznie dziwnie wyglada i codziennie przygladam sie czy przypadkiem grzybek sie nie osadza gdziekolwiek.

Ph0en!x

Well-known member
Buchów
0
ostatni post był prawie miesiąc temu, waldi5242, pewnie już sobie poradził.
nie odświeżaj tematów, aby nabić sobie posty

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół