nasiona marihuany

Rodzice... :/

Wyszukiwarka Forumowa:

Lasot

Member
Buchów
0
Gdzie trzymacie swoje box'y zeby starzy ich nie znaleźli... (jesli mieszkacie ze starymi)
albo gdzie je trzymaliscie kiedys :scratch:
Macie jakies pomysły gdzie mozna box'a skitrac badz jak go zrobic zeby był na tyle nie pozorny bądź nie zauwarzalny zeby go starzy nie wywalili... ;/

Lasot

Member
Buchów
0
Dobre :D tylko musze sobie jakoś tę szafke jakoś zabezpieczyc zeby jej przypadkiem nie otworzyli :scratch:

Lasot

Member
Buchów
0
Nie było jeszcze tematu o tym gdzie mozna skitrac growbox'a przez rodziną... :|
Hmmm.... ale ta szafka jakaś wysoka by mosiała byc... bo roslinki przecierz rosną... :D
Ale słyszałem o jakims gatunku zacnym co strasznie niski jest ... lowrayder chyba... :scratch: wiecie cos na ten temat??

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Był temat o rodzicach. Tam możesz zapytac o to. Niech jakiś mod połączy, straszny burdel bedzie sie robil, jak z każdym pytaniem będzie zakładany nowy temat.....

P

predator

Guest
Ja skitrałem swoja uprawe w piewnicy sąsiadki polecam taka metode :thumright:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja swoja mam w szafce na najwyszej pulce ;p

G

gio

Guest
też mam szafke w piwnicy , nikt tam nie wchodził od 4 lat , było kupe roboty zeby to wszystko sprządtną odszczużyć ;/ (szczury miały w piwnicy gniazdo) umyć i wyczyścić ale za to w takjej piwnicy jest ) przypału że jakaś przypadkowo osoba ci to odkryje więc rozejżyj sie za jakim schowkiem lub piwnicą

Lasot

Member
Buchów
0
W sumie to mam piwnice ale obawiam się ze jesli zaczne tam nade często zchodzic ... to starzy sie kapną :pale: Ale juz umowiłem sie z kumplem ze u niego będziemy chodowac.... u niego w "klubie"(piwnicy słozącej za miejsce do picia.. palenia.. i ogołem roznych zeczy:D) , bo tam nigdy nie zchodzi jego matka i to jest dobra miejscówka... a swoją drogą własnie mam pusty dom to ide sie po piwnicy rozejrze... moze znajde jakąs ciekawą szafke... :scratch: ..... bo wiecie jak będe u kolegi hodował to za kilka dni od czasu plonów moZe sie okazac ze zioła nie ma :geek:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja mam takie problemy a oto moje skrydki
1 mała szafka za łuszkiem
2 box z obudowy big towera
3 uprawa na strychu
4 uprawa za meblami przesunołem mebloscianke o 30cm co utwozyło przestemp 50 cm tam box zrobiłem
wszystkie zdemaskowane przez rodziców

teraz outdoor tylko mam ......

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wczoraj stara znalazla moja roslinke ;( spytala sie co tojakies experimenty? a ja do nie ze rtak, ona sie spytala skad to mam to powiedzialem ze znalazlem jakies ziarenko w ziemi

uff upieklo mi sei tym razem ;]

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jak zacznie pokazywać chropowate liście to będzie po roślince.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
teraz znalazlem inne miejsce, wyskoko na polce w boxie ;]

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Shogo, Następnym razem powiedz, że pestke masz z karmy dla papug, którą ziom w zoologu do papużek falistych kupił. Kwestia mamusie uświadomić, że to konopia przemysłowa i jest niegroźna dla synusia umysłu :D Moja powoli się doczaja bo od 5 lat z roku na rok coraz bardziej kozackie krzewy mam. A zaczynało się od bezbronnej siejki.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół