- Buchów
- 0
1. Rodzaj oświetlenia (hps, świetlówki, nateżenia światla)
2. Klon czy Nasiona
3. Rodzaj podłoża, jaki soil mix, ph gleby
4. Czestotliwość podlewania
5. Wentylacja
6. Rodzaj użytego nawozu (chemiczny czu organiczny), dawki nawozów
7. Długość życia rosliny
8. Temperatura (w fazie ciemnej i jasnej)
:arrow: 1. 3 swietlowki 18w
:arrow: 2. nasiona
:arrow: 3. ziemia
:arrow: 4. 5 dni
:arrow: 5. nieszczelny box
:arrow: 6. biopan
:arrow: 7. 28dni
:arrow: 8. odpowiedz
Dodatkowe info: roslina jest strasznie mala jak na swoj wiek!!jej wzrost moge ocenic na 14 dni mniej wiecej a ma 28!!!czy to wina nasion??ze tak wolno rosnie??pierwsze 2 tygodnie byla u kolego od ktorego ja otrzymalem(mial przypal w domu) i niebyla naswietlaka wogule!!lezala tylko na parapecie przez co lodyga jest bardzo cienutka i dluga!!duzo szersza jest u gury niz u dolu!!ze wzgledu na jej tak male rozmiary postawnowilem przetrzymac do tych 28 dni swiatlo 24/24 i przez ostatni tydzien wydaje mi ze juz troche zaczela szybciej rosnac.
w sumie to moze niejest coroba bo roslina wyglada dosc zdrowo ale niewiedzialem gdzie umiescic ten temat!!
2. Klon czy Nasiona
3. Rodzaj podłoża, jaki soil mix, ph gleby
4. Czestotliwość podlewania
5. Wentylacja
6. Rodzaj użytego nawozu (chemiczny czu organiczny), dawki nawozów
7. Długość życia rosliny
8. Temperatura (w fazie ciemnej i jasnej)
:arrow: 1. 3 swietlowki 18w
:arrow: 2. nasiona
:arrow: 3. ziemia
:arrow: 4. 5 dni
:arrow: 5. nieszczelny box
:arrow: 6. biopan
:arrow: 7. 28dni
:arrow: 8. odpowiedz
Dodatkowe info: roslina jest strasznie mala jak na swoj wiek!!jej wzrost moge ocenic na 14 dni mniej wiecej a ma 28!!!czy to wina nasion??ze tak wolno rosnie??pierwsze 2 tygodnie byla u kolego od ktorego ja otrzymalem(mial przypal w domu) i niebyla naswietlaka wogule!!lezala tylko na parapecie przez co lodyga jest bardzo cienutka i dluga!!duzo szersza jest u gury niz u dolu!!ze wzgledu na jej tak male rozmiary postawnowilem przetrzymac do tych 28 dni swiatlo 24/24 i przez ostatni tydzien wydaje mi ze juz troche zaczela szybciej rosnac.
w sumie to moze niejest coroba bo roslina wyglada dosc zdrowo ale niewiedzialem gdzie umiescic ten temat!!