• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Royal Crematic

Wyszukiwarka Forumowa:

how high

Well-known member
Buchów
0
witam witam jak bys mogl to napisz cos wiecej jaki pomidor warunki w box... ale z tego co wydze to jeszcze z 3 tygodnie topki dopiero zaczynaja puchnac :) Jak widac na focie makro trichomy sa przeezroczyste jeszcze czekaj czekaj i czekaj ... pozdro i z fartem ... do KONCA

---------- Aktualizacja posta 06:37 ---------- Czas poprzedniego posta 06:35 ----------

aha zapomnialem mozesz smialo poobcinac :) liscie wiatrakowe tak zeby poodslanialy Ci kfiaty :) pozdro

G

Gość

Guest
hmm ciezko mi powiedziec dokladnie jakie sa warunki w boxie bo nawet nie mam termometru ani higrometru, wentylacji! napewno sie dziwicie ze to jeszcze rosnie, ale taka jest prawda, jedynie to mam uchylone drzwiczki od boxa. Roslinki ostatnio troche spowolnily rozwoj, moze przez zle ph? wiec myslalem na plukanie ziemi odstana woda kranowa z dodatkiem kwasku cytrynowego (0,3g/1l), bo z tego co tu czytam to woda krakowa ma przeszlo 7ph. Oswietlenie CLF 85w+23w

Ostatnia edycja:

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Rypnij flusza i zmniejsz lekko (naprawdę nie wiele) dawki nawozów niech puchnie :) dla mnie jeszcze z 3 tyg.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół