• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Royal Haze

Wyszukiwarka Forumowa:

Und3r

Active member
Buchów
0
Royal Haze czyli Holandia z pod polskiego nieba :spalony:

Bardzo fajna odmiana..topy rosną zbite jak pod lampą przy odpowiednim odzywianiu (canna itp) charakterystczny blado
zielony kolor topa jak na amnesie heiz przystało...bardzo gęsto oklejony w trichomach z samego wyglądu prezentuje sie kozacko...3 krzaczki rosły mi 12-14 tygodni..schnie dość długo... :harvest:

-Smak --- lekko słodkawa choinka leśna..tli sie jak jakis hasz...typowy haze jak w opisie nie zawiodłem sie :smokee: (9/10)

-Zapach --- jak na amnesie haze przystało choinka leśna z lekko słodką nuta skunka (9/10)

-Moc --- na tle innych automatów wybija sie na sam szczyt rankingu (podobny mocą do mega upie****acza mazara) ..
1gram może rozbawić kilka przejeranych łbów a swiezak musi uważać by nie zblednąć :zombi: ...z lufki trzepie jeszcze
straszniej ze ciezko sie ogarnac..faza trwa bite 3h (10/10)

-Działanie ----
po paru buszkach wznosi do góry... po 30 minutach zaczyna sie lądowanie przez 2-3 godzin...czuć dobre upie****enie..dość energiczny high przy tym cięzki..lękowy:crazy:
(10/10)

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
a ktora to twoja uprawa ze tak pytam bardzo pozytywny report ale amnesia powinna bic na glowe mazara
a ale to royal haze a nie amnesia

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Nasiona od Royal Queen Seeds?
Tak pytam, bo też mam 1 nasionko tej odmiany i ciekawy jestem, czego można się w przyszłości z niego spodziewać.

Und3r

Active member
Buchów
0
automaty uprawiam 4 sezon outdoor...tak to royal haze z royal qeens seeds...bardzo fajna odmiana...dobrze puchnie...royal haze to co prawda nie orginalna amnesia haze tylko geny amnesia haze/skunk...coś blisko orginału...co do tego ze amnesia heiz powinna bić na głowe mazara to proponuje sprawdzic orginalnego mazara który ma około 22 % thc i potem sie wypowiadac co jest czym i co bije co na głowe..

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
kto nie wierzy zapraszam na bucha hehehehe...
Dziękuję, nie skorzystam, spróbuję swoje (100% eco, czyli bez najmniejszego dodatku chemii) ;)
Dzięki za odpowiedź, pozdr.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół