nasiona marihuany

Rozdrabnianie

Wyszukiwarka Forumowa:

Furrax

Member
Buchów
0
Siemanes!

Chcialbym sie dowiedziec jak rozdrabniacie ziele przed paleniem? Bo ostatnio moj kolega mial taki twardy shit, ze trzeba go bylo srubokretem rozdzielac:p (serio). I co sie stanie jak Mj nie bedzie dobrze rozdrobniona? Bedzie sie gorzej palic? Lepiej rozdrabniac na malutkie czesci czy na takie np wielkosci malych topow?

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
rozdrobniony stuff lepiej sie spala, gruda czasami nie spala sie cala :) rozdrabniam, rekoma lub nożykiem jesli jest naprawde twarde. jesli dostaje sie czesto taki stuff mozna kupic młynek do ziela, koszt nie wielki a cieszy. tutaj masz linka do grindow na hemp.pl http://hemp.pl/produkty.php?kat=kat2741402665&p=19

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
ja jedynie rozdrabniam do jointow a mlynek bardzo fajna sprawa sam ostatnio sie w taki zaopatrzylem bardzo przydatne i wygodne rach ciach i mamy ladny mialek ;)

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
na ogul rozdrabnia sie dokladnie po to by lepiej si wymieszalo z tytexem...a jesli ma byc sam sqn to wystarczy tak prowizorycznie rozdrobnic bo duzej ruznicy nie bendzie!kumpel dil mieli twardego sqna w mlynku do kawy:]

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Tak po prawdzie to wolę wbijać do lufy całe bobki, a kruszę je tylko żeby wymieszać z tytoniem, lub do bacika :).

Furrax

Member
Buchów
0
No dobra, taki mlynek tylko 5zl to moze sobie kupie(bo mlynku do kawy nie mam):) Dzieki za pomoc!

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
Kostek napisał:
Tak po prawdzie to wolę wbijać do lufy całe bobki, a kruszę je tylko żeby wymieszać z tytoniem, lub do bacika :).

ale jak dostaniesz wielkiego topa ok 5g to raczej tego do lufy nei wbijesz i musisz pokruszyc :p

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
U mnie na zadupiu nikt takich rzeczy nie dostaje :p. Co najwyżej 2-3 gałki w połówce...

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja wsumie rozdrabniam tylko do gibonow ale fakt faktem duze topy tez czasem trzeba bo nie wchodza nawet do bonga na 4 ryje z duzym cybanem :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół