nasiona marihuany

Rozkmina

Wyszukiwarka Forumowa:
Q

Qaz

Guest
Nurtuje mnie kilka spraw, może są to głupoty ale bardzo mnie to ciekawi i myśle że wszyscy czasem się nad czymś zastanawiamy ale nawet nie próbujemy tego rozwikłać bo wydaje się nam oczywiste że nie ma rozwiązania. Dlatego zakładam ten temat aby można było się tu zapytać innych o wszysto nad czym kiedykolwiek się zastanawialiście.

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
fajny thread... jak zapale to na pewno cos dorzuce od siebie

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
dlaczego konie mechaniczne mierzy się właśnie w koniach?

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
niech chociaż jeden temat na tym forum będzie nieco poważniejszy i uderza w pytania natury egzystencjalnej bądź filozoficznej a nie oficjalnie przyjętych jednostek ;f

H

haszyszekk

Guest
Nexer, już kiedyś coś chciałem założyć egzaltowanego xp przepadło dawno temu... temat + 0 zainteresowania = dowód na to ze większość osób tutaj nie nadaje sie do poważnych rozmów... ehh pzdr

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Co jest po tym życiu?

N

nicos

Guest
Ostatnio zaczelo zastanawiac mnie jak dzialaja mechanizmy typujace nowe gwiazdy amerykanskiego kina. Jak z malego czlowieczka robi sie superstar ktory de facto aktorem jest marnym a jego filmy to gnioty? Nie potrafie do konca tego wyrazic o czym myslalem po ostatnim upaleniu ale mniej wiecej zachowalem istote calej mej rozkminki ;-)

D

Di-O

Guest
jest przyslowie: 'co za duzo, to niezdrowo' :p i zawsze sie zastanawialem jak je obalic xD

D

delete

Guest
hmm nie prawda bo "od nadmiaru głowa nie boli" ;d już obalone ; d

prosty przykład:
dużo kasy= dużo jarania = dużo osób na fazie = leprzy świat ; d

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
jak powstal swiat ,czy Bog istnieje (ja uwazam ze nie), jak to jest z tym wrzechswiatem przeciez musi gdzies byc koniec, co jest po smierci, czy jestesmy sami we wrzechswiecie... :) ogolnie czasem troche rozkminiam

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
d3StRuCtOR napisał:
jak powstal swiat ,czy Bog istnieje (ja uwazam ze nie), jak to jest z tym wrzechswiatem przeciez musi gdzies byc koniec, co jest po smierci, czy jestesmy sami we wrzechswiecie... ogolnie czasem troche rozkminiam
ja nie musze sie zastanawiac!!bo nie uwazam tak i to wiem ze niema boga...!!wiec niema o czym rozkminiac jak sie wie ocb!!predzej jak powstal wszchswiat!!jak to wszystko dziala,skad sie wzielo,po co jest i czy caly wszechswiat to wszystko co jest czy jest cos jeszcze...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
durielek napisał:
jak powstal wszchswiat!!jak to wszystko dziala,skad sie wzielo,po co jest i czy caly wszechswiat to wszystko co jest czy jest cos jeszcze...

Głupie pytania bez odpowiedzi.

D

delete

Guest
Jak to wszystko działa?

A na fizykę, chemię, biologię, matematykę, informatykę etc. się nie chodzi(ło)?

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Na w/w przedmiotach wszechświat jest praktycznie nie omawiany. Astronomię często nauczyciele fizyki pomijają, uznając ją za zbędną. durielek miał chyba na myśli jak działa wszechświat, nie procesy zachodzące na ziemi. Te są nam wpajane od małego, niestety.

D

delete

Guest
dlaczego niestety? moim zdaniem warto wiedzieć jak działą komputer, tlevizor, czy zasady mateamtyki na których opier sie świat, dlaczego dom się nie zawali i takie żeczy, mogą się przydać w życiu. Lepiej żeby uczyli tego, niż nic
moim zdaniem giertych robi dobrze ; d niech wprowadzi jeszcze z 12 nowych przedmiotów i lekcje do 19:00 to bedzie git!
joke.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół