• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Rozkwit 2012 :)

Wyszukiwarka Forumowa:

koosmoo

Well-known member
Buchów
0
Witam,to moja pierwsza fotorelacja(bardzo spóźniona za co przepraszam)ale pomyślałem że nigdy na to nie jest za późno :).Zajmuję się uprawą parę lat i mam jakieś tam doświadczenie.Poniżej wstawiam zdjęcia moich no name :D.Rośliny żyją od maja i mają bardzo dużo światełka.
Mamy 4 rośliny - Jedna ta najszersza ma około 240 cm,druga leży bo się połamała i samoistnie zrobiła sobie SUPERLST XD.Pozostałe 2 są w idealnym stanie jedna około 150 cm druga 210cm(wolałem je podwiązać z powodu silnych wiatrów).DODAM ŻĘ ROŚLINA NA ZDJĘCIU 1 TO JEST JEDNA Z POŁAMANYMI 3ma odgałęzieniami.A oto fotki sprzed paru dni :

Ostatnia edycja:

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
No nie jest za późno łądne te no nejmy,ja tez mam no nejma ale nie az tak ladnego jak twoje ;d ale wazne ze kwitną z fartem :)

koosmoo

Well-known member
Buchów
0
Witam,Dobrze idzie dziś w rozkwicie,i spłonęło już nabicie :smokee:
:D hehe Aktualizacja z dnia dzisiejszego :bounce::bounce: ,następne fotki niebawem
:

A TU [PAN? KLESZCZYK] KTÓREGO NIE POLECAM NOSIĆ NA CIELE :bounce:

---------- Aktualizacja posta 07-09-2012 22:45 ---------- Czas poprzedniego posta 06-09-2012 21:07 ----------

Czekam na sugestie/porady/opinie co do mojej pierwszej fotorelacji ^^ śmiało śmiało xD

Ostatnia edycja:

NoRules

Well-known member
Buchów
0
spoko ziomek to wygląda :D
ja bym je na plecy uwalił bo z deka widoczne takie choinki są :D

i triming bo zarośnięte w chooooj

Ogolnie kozak no name shit:zjarany:
pozdro:pr:

koosmoo

Well-known member
Buchów
0
Dzięx Stoned :joker: To są już lekko sprawdzane no name i słabe wcale nie były ^^ co to będzie jak dojrzeją :freak::freak: .Fajnie że każda jest inna
hehe no a trymowanie było niejednokrotnie,tylko że ta szeroka ma tyle liści że jak podchodzi się do niej to kompletnie nie wiadomo które ciąć bo to 1 wielki BUSH XD Myślę że ta szeroka prawie połowy liści na tych zdjęciach już niema ,ale jeszcze się przytrymuje żeby więcej światła padało na kwiatki :crazy:
Pozdrawiam :highfive: <wodna>

ZielonyPrzyjaciel

Well-known member
Buchów
0
Ładnie Kosmo Ci idzie <lol>. Widać, że to nie jest Twój pierwszy sezon. Roślinki zdrowe, aż bije po oczach.

Oby tak dalej to złapiemy coś wariacie <wodna>.

koosmoo

Well-known member
Buchów
0
Dzięx,oby oby:freak2: Pozdrawiam również :bounce:,pod koniec tygodnia powinna być aktualizacja fotorelki,blessya <shiza><shiza><shiza><shiza>

G

GanjaFriend

Guest
buszek poleciał za ładne krzaki :) dzięki, że wpadłeś.<peace>

koosmoo

Well-known member
Buchów
0
Hehe z tym kleszczem na jajach to się uśmiałem<rotfl> ,trzeba bardzo uważać :freak:.Dzięki za buszki.:smokee: oto najnowsze fotki,mam jedno pytanie:CO POLECACIE ZROBIĆ Z TYM ODGAŁĘZIENIEM KTÓRE WISI NA OSTATNICH WŁOSKACH :zombi::zombi:?? :OTO DZISIEJSZE FOTYY:

CO POLECACIE ??? TO ODGAŁĘZIENIE ROŚNIE I WYGLĄDA DOBRZE

Ostatnia edycja:
G

GanjaFriend

Guest
jak żyje to ją jakoś przymocuj, a jak nie to ją zawijaj na chate, wysusz i przy*** sobie wiadro. Bombka spoko będzie, gwarantuje :) <peace>

register

Well-known member
Buchów
0
Zwykła taśma czyni cuda i łodyga powinna sie zrosnac ;p u mnie w tamtym roku elegancko pomoglo. Pozdro i z fartem bardzo ladne krzaki

koosmoo

Well-known member
Buchów
0
Spróbuję przymocować ale jak coś będzie nie tak to raczej przytnie się to.szkoda bo to 3-4te odgałęzienie na dole które 'padło'.Register - Tak ale w tej jednej kobiecie jakieś te dolne łodygi są podatne na łamanie,boje się troche do innej górnej przywiązać ale coś się wykmini :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół