nasiona marihuany

Rozmazały wam się kolory po trawie?

Wyszukiwarka Forumowa:

Rozmazały Ci się kolory?

• Łącznie głosujących
    41

weed

Well-known member
Buchów
0
Zjarałem kiedyś 5,5 fifek za***istego skuna i rozmazały mi się kolory widziałem świat na czarno z czerwonymi obwódkami. Przeżyliście cos podobnego?.

r3mix

Well-known member
Buchów
0
Nie wiem jak to nazwac:p ale czesto widze wszystko rozmazane:p prawie za kazdym razem jak sie zjaram:p jakbym mial poprostu popsute oczy:p ale na cale szczescie nie:D

Kiedys mialem inwazje koloru pomaranczowego:p Atakowal kolor najpierw usta mojej kolezanki :tongue: pozniej spojrzalem na rece i one zaczely sie robic cale pomaranczowe, a pozniej wszystko sie zrobilo pomaranczowe :thumleft: trwalo to krotko:( ale bylo za***iste:D

S

SOLARR

Guest
kiedys po jednym machu skuna ,widziałem niebieskie twarze i bałem sie puścić drążka w autobusie:D

D

Di-O

Guest
ja jedynie mialem biale plamki przez chwile ;p [przyloz mocno palce do zamknietych oczu i potrzymaj z 20 sek ;p] a to dlatego ze drzwi od piwnicy sie roz***aly i siedzielismy po ciemku 10 min ;p po czym wyszlo sie na powietrze gdzie slonce nak***ialo ;p wiec soczewki zaczely swirowac ;p

One Love

Well-known member
Buchów
0
bardzo bardzo nie dawno brałem kwasa to wszystko mi sie teraz z nim kojaży i ten temat odrazu też ;d ;d
Ostatnio po ziółku mam ZAWZSE TAk że jak stoje w ciemnym pomieszczeniu (a ostatnio troche palimy w tzw. DUPIE, bo jest dach i nie piź**i :p) to widze wszystko przez taką jak by "folie" na oczach która sie świeci na różne kolorki, tak jak bym miał warstwe szkła jeszcze między obiektem na który patrze

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Mi sie jeszcze nic takiego nie zdarzyło :sunny: ciekawe historie :thumleft:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja mialem tak ze sciagelm chmure i niewiem wszystkow irowalo i nic nie widzialem przez chwile ale dawno jzu tak nie mialem :/ a lubilem to:)

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Zeby to raz czy dwa hehe wiaderka ułatwiaja cale zajscie :sunny: pozniej nic tylko plecy,oby ladowanie bylo miekkie :rendeer:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
raz po bongo lodowym , siedziałem sobie z qmplami w altanie i pomijając ich twarze które były bardzo zabawne to jeszcze były czerwone jak dupy pawianów podczas godów eh. Straszna jazda, potem robiłem cienie z rąk na suficie i wkręciliśmy kumplowi że to Godżdżilla otwiera dach.. no bał się i chyba uwierzył :).

m37r0

Well-known member
Buchów
0
W porach wieczornych w czasie spalenia zdarza mi sie nie widziec twarzy tego z kim rozmawiam, dokladnie jak bym mial popsute oczy. Kiedys zdarzylo mi sie (po wiaderku wlasnie hehe) widziec delikatna poświate od wiekszych krawedzi np budynkow jak by byly podkrslone jasna rozmazana linia a drzewa byly olbrzymami, ale niestety raz tylko tak mialem (swiat jak z bajki hehe)

One Love

Well-known member
Buchów
0
Oooo wiem co! Jest takie coś, to chyba z ciśnieniem związane, jak sie siedzi/leży i nagle wstanie to jest takie białe coś przed oczami, taka wielka plama przez pare sekund. Wieczorkami pizgam czasem w wannie i jak z niej wyjde to zawsze mam przez nawet 5 sekund biało przed oczami. Kiedyś z panienką sobie rozkminiłem że to są zakłucienia połączenia oczu z mózgiem, tak jak są zakłucenia w TV.

P

Plantator Biggy

Guest
po jakimś skunksiku rozmazywały mi sie oczy i miałem z tego niezły ubaw :queen:

po grzybkach to też ale to już był ogień :king:

PEACE

baku123

Well-known member
Buchów
0
u mnie cały świat się robił raz zielony raz nibieski hehe ;]

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
One Love napisał:
bardzo bardzo nie dawno brałem kwasa to wszystko mi sie teraz z nim kojaży i ten temat odrazu też ;d ;d
Ostatnio po ziółku mam ZAWZSE TAk że jak stoje w ciemnym pomieszczeniu (a ostatnio troche palimy w tzw. DUPIE, bo jest dach i nie piź**i :p) to widze wszystko przez taką jak by "folie" na oczach która sie świeci na różne kolorki, tak jak bym miał warstwe szkła jeszcze między obiektem na który patrze

Może miałeś flashback'i?

One Love

Well-known member
Buchów
0
Kostek napisał:
One Love napisał:

Może miałeś flashback'i?
Niemożliwe :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół