akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

ROZMOWY W TOKU 2-05-2006

Wyszukiwarka Forumowa:
H

haszyszekk

Guest
Makabreska :pale: wiekszych debilizmów nie widziałem od ostatnich rozmów w tłoku kiedy to mowili o trawsku ;) Z tym jarającym informatykiem hehe
Teraz rodzice będą mieli wór testów w zapasie... nie mowie tu o sobie ale szkoda mi tych ktorzy maja mniej dobre układy ze starszymi...
Społeczność powinna pozwać Drzyzge za taki stek kłamstw :pr: pzdr

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
hehe byłem z mamą w tesco i nie oglądała. Powtórki RWT są koło 1-2 w nocy w paśmie Nic Straconego na tvn. Ogólnie sama hu*nia, jakieś Kto mnie tam urządził itp. ale Rozmowy też są. Jak ktoś nie lubi spać to niech poczeka sobie.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
E tam psycholog była ogólnie spoko :thumright:

H

haszyszekk

Guest
CHyba nie warto. Jak ktoś nie ogladał to nich sobie da spokuj.
Kłamstwa, nudy i mią pani psycholog ;) :salut: jedyna racjonalnie myśląca osoba na sali. pzdr

[ Dodano: 2006-06-02, 21:42 ]
Btw. ta pierwsza laska jakoś strasznie staro wygladała... raczej jak dobrze zakonserwowana 30 niż 17 letnia panna... zauważyliście? pzdr

K

kiljanko

Guest
ogólnie nie było dużo o zielsku, był to raczej program o oszukiwaniu starych...

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
bogusik2 napisał:
CHyba nie warto. Jak ktoś nie ogladał to nich sobie da spokuj.
Kłamstwa, nudy i mią pani psycholog ;) :salut: jedyna racjonalnie myśląca osoba na sali. pzdr

[ Dodano: 2006-06-02, 21:42 ]
Btw. ta pierwsza laska jakoś strasznie staro wygladała... raczej jak dobrze zakonserwowana 30 niż 17 letnia panna... zauważyliście? pzdr

na początku myslalem że ma 20 kilka lat,potem nie wierzyłem w te 17 ??
jak to mowil bodek - przekwitła

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół