akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Rozpoczęcie hodowli, parę pytań.

Wyszukiwarka Forumowa:

tryczys12235

New member
Buchów
0
Witam. Planuje zrobić swoją małą plantację (dla siebie i kumpli ofc.) z tymże nie mam warunków. Rodzice są przeciwni mojemu paleniu o hodowaniu już nie wspomne. Strych, garaż itp. odpada. Natomiast mam możliwość zrobienia planty na działce, która jest moja i nikt z rodziców nie przychodzi na nią, jednakże na działce nie ma prądu (instalacja to tylko 5200 zł...). Czy isnieje jakiś sposób, aby urządzenia nie potrzebowały prądu? Zamierzałem na działce zrobić growboxa, może polecacie inną metodę uprawy, taką aby prąd nie był potrzebny. Środki na start posiadam.

Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

Camael

Well-known member
Buchów
0
Bez prądu indoora nie dasz rady, jak w nocy ogrzejesz? Jak doswietlisz? Jak ma działać wentylacja? Pozostaje ci out z tym ze zostało mało czasu aby doszedl + ewentualny przypal ze strony niechcianych gaPiow. Rozwiązaniem jest pradnica na olej opalowy ale to będzie glosne.

Ostatnia edycja:

tryczys12235

New member
Buchów
0
A czy wiesz może czy istnieje pompa do hydroponiki, która nie potrzebuje prądu?

G

Gość

Guest
A lampa, wentyllacja, ogrzewanie ? Pod co ty to chcesz podłaczyc?

weed-zielony!D

Well-known member
Buchów
0
Posadź na tej swojej działeczce jakieś automaty outdoor i oby Ci pogoda dopisała. To tyle od mnie. Powodzenia :spalony:

Barak

Well-known member
Buchów
0
Witam. Planuje zrobić swoją małą plantację (dla siebie i kumpli ofc.) z tymże nie mam warunków. Rodzice są przeciwni mojemu paleniu o hodowaniu już nie wspomne. Strych, garaż itp. odpada. Natomiast mam możliwość zrobienia planty na działce, która jest moja i nikt z rodziców nie przychodzi na nią, jednakże na działce nie ma prądu (instalacja to tylko 5200 zł...). Czy isnieje jakiś sposób, aby urządzenia nie potrzebowały prądu? Zamierzałem na działce zrobić growboxa, może polecacie inną metodę uprawy, taką aby prąd nie był potrzebny. Środki na start posiadam.

Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

Z twoim podejściem olej te uprawe.
Nie mówie tego jako hamski troll.
Poprostu widze po tym poście że i tak ci się nie uda jak ty chcesz bez prądu chodować... . zaoszczędzisz sobie mnóstwo czasu jak odpuścisz. prąd albo generator za 20tys złoty. to Tyle Cya
ps: ewentualnie posadź szybko gdzieś automaty...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół