akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Rozterki filtrowo powietrzne.

Wyszukiwarka Forumowa:

przyplyw

Well-known member
Buchów
0
Panowie i Damy ;)
Kiedyś miałem filtr powietrza który zabijał zapach można powiedziec że w 99 % no nie czuć było zupełnie nic w mieszkanku. Totalnie zapomniałem jakiej firmy bo było to bardzo dawno temu. Ostatnio kupiłem z polecenia growshopu filtr i nie byłem zadowlony. Od wejścia do mieszkanka było czuć zapaszek a okna było otwierane. Nie moge sobie pozolić na takie zapaszki chociaż bardzo bym chciał haha. No i tutaj mam pytanie jaka firme polecacie ? Czyt to zalezy od temperatury czy moze od wilgotnosci ze tak pachniało ? Koszta w sumie się nie licza tylko żeby nie było zapachu J Pozdrawiam i dzieki za pomoc !

isjustdude

Well-known member
Buchów
5
ja mam filtr prima klima, druga uprawa i całkowicie eliminuje zapachy. Miałem z nim jedynie problem kiedy nawilżacz powietrza na niego dmuchał parą- węgiel w filtrze wciągnął wilgoć i zaczął przepuszczać zapachy. Powiesiłem go na dwie godzinki na kaloryferze żeby wysechł i z powrotem zaczął działać

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół