akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

RSO onkologia proszę o pomoc

Wyszukiwarka Forumowa:

Polkat

New member
Buchów
1
Cześć, jestem chora onkologicznie i szukam alternatywnego leczenia. Chce kupić w Cieszynie np RSO ale totalnie nie wiem gdzie. Poza tym sama chciałabym coś wychodować i szukam osoby, która sprzeda mi konkretnie box z nasionami.
Z góry przepraszam za chaotyczny może post ale już nie wiem gdzie szukać pomocy.

P_BNCX

Well-known member
Buchów
522
Na forum jest zakaz handlu, więc kwestia odkupu odpada. Za to mamy polecane sklepy ze sprzętem i z nasionami. Cieszyn i Rso to nie moje tematy, więc nie pomogę. Dużo zdrowia i wytrwałości siostro.

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
11,292
Odznaki
12
Cześć, jestem chora onkologicznie i szukam alternatywnego leczenia. Chce kupić w Cieszynie np RSO ale totalnie nie wiem gdzie. Poza tym sama chciałabym coś wychodować i szukam osoby, która sprzeda mi konkretnie box z nasionami.
Z góry przepraszam za chaotyczny może post ale już nie wiem gdzie szukać pomocy.
Skoro tak to udaj się do kliniki konopnej i kup ekstrakt robiony przez lekarza.

PiekneChwile

Well-known member
Buchów
149
Szukaj, rak to nie tylko RSO, chociaż to jest chyba jedną z najlepszych rzeczy. Ostatnio czytałem artykuł że w izraelu leczyli komuś raka i jakiś celebryta za to płacił, ale nie pamiętam już wiele z tego, może znajdziesz coś.
Uprawa ilości która jest potrzebna może wymagać ogromu pracy
Poczytaj jaki to rak jaka jest śmiertelność i jakie rzeczy na niego działają najlepiej.
Szukał bym takich rzeczy jak:
Głodowanie: Małachow książka, Bartosz Czekała, grupy o głodowaniu na róznych...
Diety typu soczki, są kliniki gdzie leczą nieraz raka chyba terapia gersona to się nazywało, może dąbrowskiej, ale też były inne miejsca gdzie leczy się czymś w rodzaju soczki i świeże warzywa.
B17 - tak te pestki byle nie jakies stare, Inwermektyna ( podobno z niemiec można kupić), fendbendazole, wlewy z witaminy C, Ukryte Terapie książka najlepiej cz. 3

Dużo ciepła, spokoju, i dużo życia !

Polkat

New member
Buchów
1
Szukaj, rak to nie tylko RSO, chociaż to jest chyba jedną z najlepszych rzeczy. Ostatnio czytałem artykuł że w izraelu leczyli komuś raka i jakiś celebryta za to płacił, ale nie pamiętam już wiele z tego, może znajdziesz coś.
Uprawa ilości która jest potrzebna może wymagać ogromu pracy
Poczytaj jaki to rak jaka jest śmiertelność i jakie rzeczy na niego działają najlepiej.
Szukał bym takich rzeczy jak:
Głodowanie: Małachow książka, Bartosz Czekała, grupy o głodowaniu na róznych...
Diety typu soczki, są kliniki gdzie leczą nieraz raka chyba terapia gersona to się nazywało, może dąbrowskiej, ale też były inne miejsca gdzie leczy się czymś w rodzaju soczki i świeże warzywa.
B17 - tak te pestki byle nie jakies stare, Inwermektyna ( podobno z niemiec można kupić), fendbendazole, wlewy z witaminy C, Ukryte Terapie książka najlepiej cz. 3

Dużo ciepła, spokoju, i dużo życia !
Dziękuję bardzo, już trochę czytałam o tym a RSO polecił mi lekarz z Hiszpanii, tylko nie mam bladego pojęcia jak miałabym to przewieźć. Dziękuję za słowa wsparcia.

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
32,038
Odznaki
5
Jak bedziesz potrzebowala nasion ti sie odezwij moge ci cos puścic ciekawego z mojej produkcji.Pozdrawiam i zdrówka

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół