chyba podziękujękup blumaty i nie bedziesz mial problemu z podlewaniem i z przelewaniem i przesuszaniem.
dlaczego?chyba podziękuję![]()
Jeżeli nie radzę sobie z podlewaniem ręcznym to z blumatami tym bardziej (?)dlaczego?
Dzięki za infowlasnie sie mylisz. Blumat to jest automatyczny system podlewania i to do tego grawitacyjny. Nie potrzeba pompki ani nic. Jest bezobslugowy jak juz go zamontujesz. Musisz tylko nalac do wiadra wode i tyle. Samo sie podlewa. Tyle ile potrzeba. Chyba nikt nic lepszego do tej pory nie wymyslil wiec kup to. Im szybciej tym lepiej dla Ciebie i roslin.
A nie możesz po prostu wziąć jej w rękę? Utrudniasz wszystko na siłę i kombinujesz...Znalazłem starą wagę kuchenną, ważę doniczkę w całości jak przestanie spadać waga to wtedy podleję. Dobry pomysł czy kolejna głupota ryby?
Oj tam, oj tam czy aż tak utrudniam? Wszystko?A nie możesz po prostu wziąć jej w rękę? Utrudniasz wszystko na siłę i kombinujesz...
Dobry pomysł czy kolejna głupota ryby?![]()
Dobrze kumam spokojna głowa...Kolejna zbędna głupota...zbędne pie****enie się z wagą skoro i tak musisz wziąć doniczkę w ręce i ją podnieść...
Jak chce sobie ważyć to niech waży po co mu gadasz takie głupoty ze utrudnienie później chlopak wyczai co jest 5 i będzie miał łatwiejA nie możesz po prostu wziąć jej w rękę? Utrudniasz wszystko na siłę i kombinujesz...
Racja. Nie wiem co we mnie wstąpiło...Jak chce sobie ważyć to niech waży po co mu gadasz takie głupoty ze utrudnienie później chlopak wyczai co jest 5 i będzie miał łatwiej