akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Słabe topy a muszą być ścięte

Wyszukiwarka Forumowa:

MambaGunz

Well-known member
Buchów
0
Witam. Sprawa wygląda tak, że w czwartek przeprowadzam się na stałe i nie będę miał już możliwości odwiedzania moich roślinek. Nie byłoby w tym żadnego problemu-ścinka i ju, gdyby nie to, że roślinkom brakuje 1-2 tygodni. Tutaj jest pytanie do Was. Czy jest sens abym poszedł jutro na spot i podlał je 2x dawka plantonu k? Roślinki i tak będą ścięte w czwartek więc nie powinno robić to różnicy, ze liście się przepalą, a może po takiej dawce coś tam podrosną topki

PS. I tak robię watercurring więc nie ma potrzeby robić żadnego flusha

banner_hulk

Well-known member
Buchów
18
nie zaszkodzi im napewno, ale daj im standardowa dawke jaka dawales wczesniej bedziesz pewny ze nic im sie nie stanie. Ja bym zrobil jednak flusha :)
powodzenia!:spalony:

sid000

Well-known member
Buchów
0
ja pie***le ale ludzie myślą wstawił nazwę miejscowości haha ale to inna sprawa...

Myślę że dać to coś na pewno da ale normalna dawka bo przepalenie rośliny nic nie da a nawet pogorszy stan faktyczny ;)<joint>

NoN@me

Well-known member
Buchów
0
ja bym odradzał poniewaz palenie bedzie miało groszy smak tydzien przed sicinka juz powinno sie leciec na samej wodzie :D
Pozdrawiam growerki :"D

MambaGunz

Well-known member
Buchów
0
Co do smaku to jednak water curring chyba zrobi swoje. Chciałbym wyciągnąć jak najwięcej z nich bo możliwe, że to moja ostatnia uprawa no ale ch*j. Za późno wrzuciłem pechy do ziemi to teraz mam. Całe życie jakoś tak robię wszystko na ostatnią chwilę ;/

sid000

Well-known member
Buchów
0
Ja pie***le wiesz co to jest WATER K***ING ???:D (ja to tak nazywam nie wiem czy ktoś jeszcze :p:D)

wszystko pójdzie do wody zostanie samo THC i ogólnie ogólnie ogólnie zostanie to co nie idzie się rozpuścić we wodzie (tzn może ale na pewno nie po 7 dniach ) :freak2:

MambaGunz

Well-known member
Buchów
0
z tego co pamiętam jak czytałem o nim do uprawy która miałem rok temu to w wodzie rozpuszczają się wszelkie nawozy które pozostają a tak jak napisałeś zostaje samo thc. Tak więc nie widzę sensu robić flusha, czy przejmować się, że przez ten 'lekki' nawóz zmieni się smak.
Pisze lekki ponieważ nie można go porównać do ripena czy tam rippena który z tego co czytałem kompletnie niszczy smak - no ale podwajają masę topów jeżeli kogoś tylko to jara.

PS. Wróćmy do głównego pytania tematu.

sid000

Well-known member
Buchów
0
a z czym tu wracać do tematu niech leje normalne dawki i czeka i ścina i suszy i pali i skręca i jara i zaciąga i strzepuje i znowu skręca i jara :D
nic tu się więcej nie da zrobić ...

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pie**ol juz plantona bo gowno ci to da.. podlej dużą ilością wody i scinaj kiedy tam chcesz.

Maryland

Well-known member
Buchów
0
Ja również uważam, że w tym momencie to Ci nic nie da.

MambaGunz

Well-known member
Buchów
0
Ok, teraz inna sprawa. Jak mam przewieźć świeże topy? 'Zerwę' je w czwartek i na 2/3h muszą w czymś być na czas transportu. Co polecacie? Czy zwykły słoik wystarczy?

sid000

Well-known member
Buchów
0
ja bym je zapakował hyyymmm.. pomyślmy zależy ile tego jest czy dużo czy mało 2/3Godziny w słoiku nic im tam nie będzie a jeżeli chcesz robić im WC to wpie**** do słoika z wodą je**ć nie będzie tylko dobrze dobierz nakrętke i tak żeby się nie wylało to chyba będzie najlepszy pomysł żeby nie ***ało i od razu zaczęło się przygotowywać Świerze topy są najlepsze na WC ;)

Zostaje jeszcze jeden myk topy włożyć normalnie do słoika i przewieść hehe ....ja bym wpie****ił do słoika z woda i by było dobrze ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół