nasiona marihuany

Słaby haszysz

Wyszukiwarka Forumowa:
L

lukaschemp

Guest
Czy orientuje sie ktos z Was co mozna zrobic z haszem jezeli w ogole nie "kopie" ? Na nazwach odmian sie nie znam ale jest to twardy haszysz, a gdy sie juz go rozwali to jest kruchliwy ale jakby 0 THC w nim -> zero fazy (wydaje mi sie, ze jest to jakis marokan ale nie o to tu chodzi ) Jak macie jakies pomysly to piszcie!

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Chyba sie nie da :( ja przynajmniej nie znam takiej metody. Haczyk ten poprostu jest zrobiony z jakiejś chu***** rośliny i tyle. Pozdro

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
wal z wiaderka, mocniej poklepie

S

Sito

Guest
Ja bym sobie zrobil takiego skreta z samego tytoniu i tego haszu w jakiejs za***istej proporcji 1:2 a jesli wtedy by mnie nie kopnelo to zrobilbym jeszcze wiekszego skreta z proporcja 1:5 (tyt. : hasz)

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Sito napisał:
Ja bym sobie zrobil takiego skreta z samego tytoniu i tego haszu w jakiejs za***istej proporcji 1:2 a jesli wtedy by mnie nie kopnelo to zrobilbym jeszcze wiekszego skreta z proporcja 1:5 (tyt. : hasz)

PO CO?! Można spalić z wiadra i bania murowana.

adehade

Well-known member
Buchów
0
Ja też proponuje wiadro
Możesz też zmieszać go z konopią jak będziesz palić może też coś da....
Pozdro

L

lukaschemp

Guest
Dalej słaby

6 wiader na raz nic nie daje, lekki zamuł po dymie nie po THC ale praktycznie nic.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
lukaschemp napisał:
6 wiader na raz nic nie daje, lekki zamuł po dymie nie po THC ale praktycznie nic.

6??? Czyli masz hasz zrobiony z przemysłówki :) (da się w ogóle? Czy przemysłówka ma trichomy?).

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
jakby to nie była przemysłówka to po 6 wiadrach nie ma bata na pewno by Cie Ostro poklepało.

Protektus

Well-known member
Buchów
0
CZyli tak jak pisałem na początku słaba roślina ( przemysłówka ) możesz sobie tym chaczykiem że tak sie wyraże du*e podetrzeć. Albo opchnij go jakiemus frajerowi :) i wkręć że za***isty hak itd. a od samego nakręcenia dostanie fazy :D:D Pozdro

S

Sito

Guest
Sluchaj mozesz sobie go zatrzymac poto zeby do skretow dodawac zamiast tytoniu albo sprzedac jakiemus noobowi

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół