nasiona marihuany

Słyszał ktoś o odmianie schrom x buddah sister

Wyszukiwarka Forumowa:
K

KuCzaPakA

Guest
Słyszał ktoś o odmianie schrom x buddah sister mam szanse kupić nasiona ale nie moge nigdzie znalesc informacje o tej roslince :|
Jesli ktoś posiada jakieś info,strony www,FOTO Odrazu sie wpisuj :twisted:

G

Green

Guest
Słyszał ktoś o odmianie schrom x buddah sister mam szanse kupić nasiona ale nie moge nigdzie znalesc informacje o tej roslince
Jesli ktoś posiada jakieś info,strony www,FOTO Odrazu sie wpisuj

hehe tej krzyzowki nieznjadziesz u zadnego bredera poniewaz zostala zrobiona przez mojego znajomego z USA rownierz polaka shrom jest odmiana tylko w postaci klona a buddah sister tak jak ktos juz zapostowal pochodzi od somy oba te strainy sa bardzo dobre.

Cross ten bedzie wygladal tak kobieta shrom zostala zapylona panem buddah
krzyzowka ta byla wysysla do naszego kraju w ubieglym roku dla dla urzytkownikow forum overgrow.com
pamietam ze pare osob uprawialo ja u siebie i byli bardzo zadowoleni
a przy okazji to po ile ten ktos chce Ci sprzedac te nasionka jestem ciekawa jaka cene sobie wymyslil
pozdr.

K

KuCzaPakA

Guest
Nie wiem z kond są te nasiona wiem ze są pokolenia F2 myśle ze mnie nie wyciula bo by sobie nie wymyślił tej odmiany.Tez mnie to zdziwiło bo nigdzie nie było do sprzedazy tych nasionek.Moze bende posiadaczem niezwykłej rośliny i sam bende sprzedawał nasionka :p Zamówiłem i zobaczymy 8)
Lubie ryzyko :twisted:

G

Green

Guest
Moze bende posiadaczem niezwykłej rośliny

czy ja wiem czy niezwyklej hehe

Tez mnie to zdziwiło bo nigdzie nie było do sprzedazy tych nasione

akurat sprzedja tego crossa ale na seedbay, juz nie pamietam po ile one byly ale chyba dochodzilo do 50 baksow na aukcji za paczke

Z

ziiba1

Guest
niezła odmiana sam bym ja przyhodował...wiesz coś o niej więcej :sativa,indica, ile rośnie itd?

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
hehe chyba wiem od kogo chcesz je kupić :) zakupywalem od teg ziomka big bud i WW jakis czas temu :D

K

KuCzaPakA

Guest
i co sądzisz o tych nasionach od tego ziomka duze miałeś plony?? :scratch:
:scratch:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
nie mam jeszcze plonów :D ale siona bardzo zdrowe i rzeczyiscie planty rosna na to czym je zwał :D dogadalem sie z tympoem zby mi 6 ww i 6 bb wyslal :) to on po 11 pakuje tak??:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół