S-Lab 18 - zbiorczy wątek

Wyszukiwarka Forumowa:

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Buchów
214
S-Lab 18 stał się najlepiej dostępnym suszem w kraju. Inaczej niż w przypadku większości innych preparatów - pod tą nazwą może kryć się więcej niż jedna odmiana. Pod tą samą nazwą sprzedawanych jest już 12 różnych odmian - od czystych indyjek po sativę Sour Diesel. Wszystkie one zarejestrowane są jako ten sam produkt.

s-lab 18 odmiany​

Konkretną odmianę można rozpoznać po literach w numerze partii, na dole żółtej etykiety.

• Pink Kush (litery PK) indica
  • Mango (MG) - indica
  • Girl Scout Cookies (GSC) – zbilansowana hybryda.
  • Jack Herer - hybryda o przewadze genów sativa litery JH
  • Master Kush (MK) - indica o działaniu nasennym
  • Black Tuna (BT) – hybryda z przewagą sativa
  • Jean Guy (JG) zbilansowana hybryda
  • Headband – hybryda z przewagą sativa
  • Sour Diesel (SD) - sativa
  • Blubeberry (BB) – indica
  • Rockstar (RS) – indica
  • White Widow (WW) – hybryda z przewagą sativa
W niektórych aptekach jest możliwość wykupienia kilku odmian na jednej recepcie, np 3x5g. Odmiany o przewadze indica będą działały bardziej nasennie, uspokajająco. Sativy – pobudzająco. Na zdjęciu widzimy opakowanie z indyjką Pink Kush - litery PK w środku numeru serii

Varg

Well-known member
Buchów
5
Master Kush średni, tak osiedlowy średniaczek sprzed 10 lat, niby wyglądem, zapachem niczego nie brakuje, ale działanie 4/10. Jak mi brakuje tej suchości w ustach! Wtedy wiem, że jestem dobrze upie****ony. Ja daję MK ogólnie 5/10. Moim zdaniem jest to portugalski outdoor, po tylu latach jarania rozpoznam nawet najbardziej dopieszczone topki z outa od indoora :D Bankowo, pogoodę tam mają i leca hurtem.

Ostatnia edycja:

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Buchów
214
Master Kush średni, tak osiedlowy średniaczek sprzed 10 lat, niby wyglądem, zapachem niczego nie brakuje, ale działanie 4/10. Jak mi brakuje tej suchości w ustach! Wtedy wiem, że jestem dobrze upie****ony. Ja daję MK ogólnie 5/10. Moim zdaniem jest to portugalski outdoor, po tylu latach jarania rozpoznam nawet najbardziej dopieszczone topki z outa od indoora :D Bankowo, pogoodę tam mają i leca hurtem.
Polecam w takim razie spróbować Gorilla Glue ;)

Varg

Well-known member
Buchów
5
A ja jakąkolwiek odmianę z forum. :p
Nie mam dostępu do forumowego suszu :))) W poniedziałek poproszę lekarza o receptę na Gorillę zgodnie z zaleceniem Zielonego Doktorka... i zobaczymy :) Może łeb przejarany, ale w Amsterdamie jak byłem, to mnie Amnesia z kofika - gdzie jest najczęściej najtańsze palenie za 8-12 euro) upie****ała lepiej niż każdy dotychczasowy medyczniak.

NAF

Well-known member
Buchów
19
Pink kush bardzo przyjemny .,powiedział bym że to hybryda do palenia przez cały dzień i porównał bym z aurora 22GTH ale na każdego działa inaczej..

Varg

Well-known member
Buchów
5
Czy ktoś się orientuje, jeśli mam na recepcie S-LAB 18 to czy mogę wołać w aptece Tilray 18? Interesuje mnie Headband.

Ż**l

Genialny rzułf
Obsługa forum
Moderator
Buchów
17,679
Imho tak. Jako generyk powinni Ci sprzedać. Standaryzacja jest na 18% thc, więc problemu nie będzie z dawkowaniem.

Warto by podpytać @GreenDoctor.pl pomimo że nie jest farmaceutą.

Ż**l

Genialny rzułf
Obsługa forum
Moderator
Buchów
17,679
A rzeczywiscie to lek recepturowy. W takim razie przepraszam że tego nie uwzględniłem i wprowadziłem w błąd.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół