akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

sadsfksdf

Wyszukiwarka Forumowa:

CUBE

Well-known member
Weteran
Buchów
4,697
Odznaki
3
Gdyby dziki ci w***ały na spota to miał bys go przeoranego na maxa, te rosliny tez wyrwały ci sarny, czasem mysle ze to największy szkodnik ze wszystkich, bo slimaki robią syf tylko ja planty sa małe a dzików u mnie jest mało w okolicach spotów.
Za to saren mam az za duzo i to z nimi musze walczyc

mranubos

Well-known member
Buchów
81
nie wiem czemu zwalacie wine na dziki
sam osobiscie mam spota na miejscu gdzie dziki przebywają, czesto jak ide w nocy to musze sie wydzierać żeby rodzinke przegonić i nigdy jakoś plantów nie ruszyły (moze dlatego ze w donicach?)

Helibi

Member
Buchów
0
bez urazy ziomek, oczywiście no offense

ale jaki jest sens chodzenia OUTa w doniczkach, że co że niby łatwiej glebe kontrolować czy o co chodzi? nigdy nie rozumiałem fenomenu doniczek na OUTa, no chyba ze na bagnach ale to inna sprawa

Sahtaro

Well-known member
Buchów
0
Nie wiesz? Automaty przyjmniej wiekszosc nijak reaguje na wieksza doniczke niz te 15l, a moze nawet 11l co daje pole do popisu. Jakiego? Oto przyklady :
- zwierzyna nie rozkopie Ci plantów chyba ze przypadkiem
- w przypadku przypalu mozesz szybko przeniesc uprawe
- latwiej i lepiej kontrolujesz biosfere w medium
- nie wywołuje to stresu w roslinach jesli sadzisz w docelowej

Niestety maja takze swoje wady :
- musisz to zatachac na spota
- bardziej przypalowe
- musisz kontrolowac medium ( co wlasnie jest minusem i plusem)

Napewno jeszcze by sie cos znalazlo do obydwu. Sam mam jednego spota w 8 doniczkach, a 3 kolejne bez wiec wiem jak to sie je :)

CUBE

Well-known member
Weteran
Buchów
4,697
Odznaki
3
Doniczki sprawdzaja sie tylko na podmokłych terenach czyli jak jest za mokro dla korzeni, ktoś powie że można kopce porobic tak ale gleby trzeba wiecej na kopce. W każdej innej sytuacji lepsze są dołki lub ziemia spotowa

mranubos

Well-known member
Buchów
81
bez urazy ziomek, oczywiście no offense

ale jaki jest sens chodzenia OUTa w doniczkach, że co że niby łatwiej glebe kontrolować czy o co chodzi? nigdy nie rozumiałem fenomenu doniczek na OUTa, no chyba ze na bagnach ale to inna sprawa

juz ci tlumacze mam spota na srodku jeziora chcialem wykopac dolki i tam posadzic niestety gdy odkopalem troche tego to na dnie dolka bylo w ch*j wody i co teraz jak inaczej posadzic jak nie w doniczkach?
miejsce pod wzgledem naslonecznienia czy kryjówki jest idealne ale wlasnie ta ziemia praktycznie wszedzie woda roslinki tam nie wytrzymaja

Ninho

Member
Buchów
0
Podajcie linki do najciekawyszhc/ najlepszych fotorelacji OUT bo nie mam czasu przegladać wszystkich, a na te najlepsze chetnie bym przejrzal

impero

Well-known member
Buchów
0
Podajcie linki do najciekawyszhc/ najlepszych fotorelacji OUT bo nie mam czasu przegladać wszystkich, a na te najlepsze chetnie bym przejrzal

Jesteś zbyt leniwy nawet na to?
Popatrz na fotorelacje z 2016 roku co mają dużo stron. Z reguły w takich dość często były robione "UP-y".

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół