• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

!!!!!!!!!!!! Sadzenie i poczatkowa uprawa !!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
S

sivy

Guest
Czy mozna sadzic kolo siebie 4 nasiona naszego oregano i jaki bedzie wplyw na wzrost. _

R

rasta

Guest
myślę że to glupi pomysl.a dlaczego?? wystarczy pomysleć.

bedziesz mial o wiele mniejsze plony gdy jedna roślinka drugiej będzie zaslaniala promyki.ale zalużmy że bedziesz chcial je rozsadzić tylko że dla kożeni to nie na rękę.po co je uszkodzić?? nie lepiej od razu bez żadnych kombinacji posadzic każde nasionko oddzielnie????????????????????????

S

sivy

Guest
Jeszcze małe pytanie , czy mech jest szodliwy dla naszego oregano , jesli bedzie sobie rusł na ziemi oczywiście , bo jak wiadomo mech zatrzymuje wilgoć , ale tez zbiera jakieś nieporzadane larwy itp. Napiszcie Co o tym myslicie .

L

lechowiec

Guest
:lol: mech jest wogole niepotrzebny do hodowi oregano :lol: JA Przynajmniej niechce experymentowac :twisted:

pozzdroo :alien:

M

MILKA

Guest
Jak chcesz możesz poeksperymętować ale ja bym się tego nie brał!!!!

M

mineral111

Guest
witam was. chcialem uzyskac pomocy od was. Czy mozna podlewac rosliny woda mineralną bo z tego co wiem to woda mineralna ma potzrebne związki potrzebne do ich zycia np potas wapn i fosfor dzieki za odp pozdro..

sd

Well-known member
Buchów
20
witam was. chcialem uzyskac pomocy od was. Czy mozna podlewac rosliny woda mineralną bo z tego co wiem to woda mineralna ma potzrebne związki potrzebne do ich zycia np potas wapn i fosfor dzieki za odp pozdro..

Tak ,podlewanie wodą mineralną z butelki jest zalecane

M

mineral111

Guest
ale odrazu podlewac czy musze ja najpierw wygazowac??

M

MILKA

Guest
Własnie o to chodzi że woda powinna być gazowana która zawiera CO2 potrzebne do rozwoju rosliny zwykła woda też moze byc ale powinna byc otwarta przez 24h zeby ostała pozatym taka woda ma za duzo chrolu który nie sprzyja roślince i powoduje kwaszenie się ziemi czyli zmenia Ph.

S

sivy

Guest
Mam pytanie , czy mozna kilkanaście razy przycinać szczyt w jednym miejscu , chodzi mo o to ze chce zeby pomidorek sie rozrósł na boki jaknajlepiej , i czy jak roslinak bedze miał np 10 cm i utne szczyta , wypusci szczyt znowu ja go ***ie , zeby ona nie uschnęła. A jeszcze mam kwestiw w sprawie wody jak mam zwykła wode , zle ze srodkiem który podobno poprawia wzrost kazdej rosliny. Prosze o info ;)

R

rasta

Guest
szczyty możesz przycinać ile razy chcesz ale nigdy w tym samym miejscu bo to bez sensu. po przycięciu szczytka wyrastają ci dwa szczytki poniżej ucięcia. jak podrosną to możesz je przyciać ale wtedy gdy nowy szczytek ma wyksztalcone conajmniej jedno pietro. bo z tego piętra wyrosną następne dw szczytki.
oczywiście mowa o fazie veg.

S

sivy

Guest
No wiem ze musi wypuscic pieterko , i trzeba przycinbamc , a jak roslinka ma okolo 3,5 cm to juz mozna jak wypusciła nowe pietro ? zeby mi nie usnęly te nasze pomidory. :p

[ Dodano: 2006-01-12, 17:49 ]
Aha zaopomniałem , czy mozna zasypać ziemie kamykami , takimi ozdobnymi , zaby lepeij utrzymywać temp i wilgotnośc ziemi. I czy musze mieć wilgotne pomieszczenie , czy lepiej zeby tam było sucho ?

R

rasta

Guest
sivy napisał:
No wiem ze musi wypuscic pieterko , i trzeba przycinbamc , a jak roslinka ma okolo 3,5 cm to juz mozna jak wypusciła nowe pietro ? zeby mi nie usnęly te nasze pomidory
najlepiej jest poczekać az roslinka bedzie miala kilka pięter i bedzie silna. wtedy mozna zacząć przycinanie.
sivy napisał:
Aha zaopomniałem , czy mozna zasypać ziemie kamykami , takimi ozdobnymi , zaby lepeij utrzymywać temp i wilgotnośc ziemi. I czy musze mieć wilgotne pomieszczenie , czy lepiej zeby tam było sucho ?
kamyki odradzam, choć spelnialyby swoja rolę, ponieważ nie będziesz mógl sprawdzić kiedy konieczne jest podlanie.
wilgotne pomieszczenie jest najlepsze. a napewno po wlączeniu lampy powietrze i tak będzie trochę wysychać.odpowiednia wilgotność na veg. 80% w miarę wieku rosliny powinna spadać aż do 50% na flover. dalej powinieneś utrzymać tą wilgotność do końca.

S

Siersciuch

Guest
Mam pytanko, kiełkowanie w ziemi, a puźniej co mam z tym zrobić jak chce hodować w sposób Hydroponiczny. po ilu dniach od wypuszczenia korzeni przesadzić w kamienie. Na sam początek zycia krzaka najlepiej małe granulki???? [raczej to niesą kamyki tylko takie małę granulki,ale niepamie jak się nazywają]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół