• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

sadzenie

Wyszukiwarka Forumowa:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja moze juz pod koniec kwietnia, bo to w usa to inny klimat ;]

rycerz

Well-known member
Buchów
0
co myslicie aby zrobic sadzonki w papierowych donniczkach a potem wkopac sadzonki razem z doniczkami :farao: :geek: :flower: :bounce: :scratch:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Dobry pomysł tylko przy doniczce jak będziesz wsadzał w ziemię utnij dno ostroznie.

Revers

Well-known member
Buchów
1
Są w sprzedaży doniczki które sie naturalne rozkładaja....kokosowe czy jakies takie?

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja się z taką doniczką nie spotkałem :)

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja tam biore papierowe kubki ja juz mam wysadzac to mocze donniczke w wodzie tak zeby namokła i rozlatuje sie w rekach odpada dno i juz wkładam w ziemie i czekam na zbiory

R

Rider

Guest
Przeciez wyciagniecie rosliny z doniczki to niejest jakies specjalnie trudne i wymagajace zajecie, wiec niewiem po co sie tak bawic z tymi papierowymi i torfowymi doniczkami.

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja tez niewiem w tym roku kupuje sobie krate na sadzonki i poprostu bede wyciągał i przecadzał planty

rycerz

Well-known member
Buchów
0
to moj pierwszy ontdoor wiec boje sie zebym niezabil roslinki przy przesadzaniu (niejestem dobrym ogrodnikiem) ale slyszalem ze najlepiej przesadza sie roslinki przy wschodzie lub zachodzie slonca to prwada?? :queen: aha takie papierowe doniczki mozna kupic w kazdym sklepie ogrodniczym takie sie stosuje do sadzenia pomidorow i sa chyba niedrogie :jocolor:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół