akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sadzic czy nie ?

Wyszukiwarka Forumowa:

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
Mam pytanko - czy mozna jeszcze w tym roku zasadzic MJ outdoor? Czy juz za pozno ?

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Jasne że można LR wysadz tylko jak najszybciej bo na co innego nie masz raczej co liczyć żeby ładnie doszło a raczej jest już to niemożliwe chyba ;( a LR ci ładnie dojdzie. Pozdro

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak napisał przedmówca tylko lr, ale jeśli masz już jakieś siona to wysadzaj , jeszcze 2,5 mieś na dobry rozwuj , więc roślina może się zle rozwinąć bo odrazu zacznie kwitnąć , ale jak pisałem możesz zaryzykować jeśli masz już siona, jak nie to sadz lr`a

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
Mam Easy Sativa, da jeszcze je rade wysiac, to sa dopiero nasionka

Protektus

Well-known member
Buchów
0
BlackDeath, niestety musze cię rozczarować ale zmarnujesz sobie pestki :( teraz na outa to tylko i wyłącznie LR. Pozdro

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
Skoro tak to moge je jakos przechowac do nastepnego sezonu?

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
tak, w sadz do suchego i ciemnego pomieszczenia taka jak szafka

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja piętnastego w sobote dałem 2 top 44 do foliaka na próbe (pierwsza uprawa greenhouse,licze że dojdzie ,choc to może ktoś powiedziec że nie opłaca ja myśle że dobże zrobiłem co wy na to?
sor.za offtop

K

kokosek22

Guest
no ciekawe czy ci cos z tego wyjdzie. ale nie przegapiles moze ostatecznego terminu ?? juz jest lipiec .. zimno zimno .......... :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

G

Ganjamann

Guest
kikijones napisał:
Ja piętnastego w sobote dałem 2 top 44 do foliaka na próbe (pierwsza uprawa greenhouse,licze że dojdzie ,choc to może ktoś powiedziec że nie opłaca ja myśle że dobże zrobiłem co wy na to?
sor.za offtop

Do mnie nasiona dojdą jutro ES i wsadze kilka tez do foliaka;) powinny dojsc w foliaku panuje wogule inne zycie. rosliny szybciej dorastają wiec powinno cośz nich być... co wy o tym sądzicie? :queen:

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ta najwyzej pozniej mozesz zaezucic na parapet albo do boxa nie no dawaj poki goraco:) elo :thumright:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół