nasiona marihuany

Sadzic czy nie ?

Wyszukiwarka Forumowa:

zozo

Active member
Buchów
0
Witam .
Kupilem nasiona (shotr rayder) kielkuje je od 4 dni kielek osiagnol dlugos okolo 5 mm . Nie wiem czy sadzic go juz do ziemi czy zostawic na wacie ale kielek byl troche wiekszy ... Co o tym sadzicie ?<wodna>

zozo

Active member
Buchów
0
a jestli inne 2 nasionka mocze juz 4 dni i tylko pekly a kielek nie wychodzi to co dalej je moczyc czy tez juz to sadzic ?? moj 1 out wiec nie ogarniam ;:(

zozo

Active member
Buchów
0
...

Posadzilem juz wszystkie i teraz powiedzcie mi ile wody ? bo ja jakos nie mam w tym umiaru ;/
moja mama ostanio sadzila jakies ziola w doniczkach. Dala 10 doniczek do miednicy ktora byla wypelniona woda w doniczkach od spodu sa dziury a wiec same pobieraly sobie wode z tej miednicyczy polecacie zrobic mi to samo ?:spalony:

abcd

Well-known member
Buchów
0
raczej tak nie rób jakiej pojemności masz donice?

RośnijMaleńka

Active member
Buchów
0
Tego się nie ucz kolego :D Napisz jakiej pojemności masz doniczki albo pstryknij fotkę i pokaż to sam ocenię. Ogólnie możesz je syto podlać, ja tak robię za każdym razem, następnie czekam aż ziemia zrobi się mało wilgotna (o ile można to tak nazwać) i tak w kółko. Nie musisz się bać, że przelejesz kwiatki, bo nadmiar wody zawsze wycieknie przez dziurki w doniczce :)

zozo

Active member
Buchów
0
..

wysokosc doniczki to 7 cm.
clear.gif

powiedz mi ile dawac wody i powiedzcie mi tez czy swiecic lampka alby bylo im cieplej .<joint>
Ps .Na dwor sadzic po 1 dniu czy jaktroche uroscnie wiecej

---------- Aktualizacja posta 05:42 ---------- Czas poprzedniego posta 05:41 ----------

link doniczki ; http://imgur.com/42ldX

G

Gość

Guest
Nie widzę info, że to automaty. Poza tym mówisz że dlaczego miałyby nie dojść, to nawet jeżeli posadzę pod koniec lipca to dojdą na 100% ? Przecież od połowy września zaczynają się przymrozki...

D

delete

Guest
tez nie widze takiego info ale post wyzej ktos zadal takie pytanie wiec odpowiedzialem moim zdaniem jesli to af to spokojnie dadza sobie rade. Jest dopiero ledwo polowa lipca nie koniec.

zozo

Active member
Buchów
0
...

tak to sa automaty . i jeszcze mam takie pytanie jak dzis posadzilem je do ziemi to moge jutro je juz sadzic na oucie ??

G

Gość

Guest
Jak chcesz je przesadzić ? Poczekaj aż podrośnie i dobrze się ukorzeni - wtedy przesadzaj.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół