• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Samoistne LST

Wyszukiwarka Forumowa:

O.S.T.R.

Member
Buchów
0
Do meritum. Mam ponad metrowego Shamana, który pod moją nie obecność stracił równowagę i przechylił się na ziemie, roślina była na tyle silna, że zaczęła wypuszczać pąki do góry na przewróconym krzaku, muszę to teraz tak leżące zostawić. Czy roślina ma być przywiązana do ziemi, że ma leżeć sztywno, czy może pozostać w obecnym stanie, bez podwiązań?

Demolka

Active member
Buchów
0
Musi być pod kątem 90 stopni do ziemi. Jeśli tak jest to zostaw jak nie to podwiąż <lol>

RahCiach

Well-known member
Buchów
0
roślina może sama wstać do słońca (chyba że jest tak wyciągnięta, że upadła pod własnym ciężarem ). lepiej podwiąż w 1-2 miejscach. nie zaszkodzi, no chyba że nie chcesz lst ;)

FrancoLoja

Master at work
Weteran
Buchów
1,183
Odznaki
7
Ja Ci radze ogolić wszystko tak do 50cm od ziemi i nic z nią nie robić.Jak bedzie miała siłe sie podniesc,to sie podniesie,a wycinka to takie zabezpieczenie przed ewentualną pleśnią

ramber

Well-known member
Buchów
0
Miałem taką sytuacje że zaszedłem na spot a tam przewrócona i LST sie samo zrobiło, tyle odrostów było. A właśnie wtedy szedłem robić LST. hehe. Pamiętam moje zdziwienie.:lol3:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół