• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Samosieja - Makumba

Wyszukiwarka Forumowa:

System32

Well-known member
Buchów
0
Witam.

Dzisiaj znalazłem taką miejscówkę gdzie sporo samosiejki jest, i tak sobie pomyślałem czy jakby zrobić makumbe z nich to coś by klepało?
Robił tak już ktoś? Wypowiedzcie się.

Pozdrawiam.

System32

Well-known member
Buchów
0
Hehe, ja kilka dni szlajałem się aż w końcu znalazłem.

Fotkę jutro zrobię jak pojadę zebrać trochę tego, ale chciałbym wiedzieć czy nadaje się to na makumbę czy nie?

Bojler

Well-known member
Buchów
1
Krótka historia od na***ańca :D
Bierz najgrubsze topy , tyle ile sie da.
Musisz tego mieć na prawdę dużo. Nazrywaj krzaków a później pooddzielaj topki i liście od łodyg i ugniataj.
No i ci powiem , że piz*a po kilku wiaderkach to słabo w porównaniu z dobrze zrobioną makumbą z samosieji , scinanej w odpowiednim momencie.
Ogólnie przynajmniej z moją samosieją najlepszy moment był z tydzień temu bo jeszcze nie było za dużo nasion a topki były wmiare grube ale i tak jeszcze jest bardzo dobry moment na makumbe.
3l mleka , kostka masła , najpierw wygotuj porządnie w wodzie i później z 1,5h~~ w mleczku i nagle po godzinie nie będziesz mógł przestać się uśmiechać.
Polecam i powodzenia w gotowaniu :D

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
6
z własnego doświadczenia , po makumbie z sieji ch*j miałem ciśnienie na bełta nie fazę. ale brachol podobno kiedyś się upizgał.

nie ma to jak makumba ze 100g liści kopiącej odmiany :)

System32

Well-known member
Buchów
0
Hehe, dzięki za wypowiedzi. Za jakąś godzinę jadę po te topki, przy okazji zrobię fotkę <joint>

D

delete

Guest
No będzie kupa zielona jak postawisz stolca...
Sprawdzone i potwierdzone.
:spalony:

System32

Well-known member
Buchów
0
Byłem dzisiaj z kumplem, i porobiłem kilka fotek, swoją drogą chyba mają w ch*j żywicy bo wystarczy ręką przejechać po topach a cała ręka się klei <lol>

Fotka 1:

Fotka 2:

Fotka 3:

D

delete

Guest
Hehe 3'cia fotka wygląda bardzo ciekawie :D Szkoda, że w pobliżu mnie nie ma owej uprawy :) Z chęcią nacieszył bym oczy :D:D

System32

Well-known member
Buchów
0
Zebrałem tego z pół kilo, jak myślicie, starczy mi na tą makumbę?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół