• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Samosiejka czy Konopie

Wyszukiwarka Forumowa:

Velasquez

New member
Buchów
0
Otoz mam krzaczek i nie wiem czy to zwykla sieja czy normalny bak.. dodaje zdjecia ;

a tu zerwalem jednego topa i zrobilem zdjecie z bliska ;

z gory dzieki za pomoc :spalony:

Szybka wysylka

Well-known member
Buchów
0
Wy***aj pleśń i przy pal to będziesz wiedział, do tego będziesz miał w ch*j nasion.

Velasquez

New member
Buchów
0
ciezko przypalic bo jest klejace i swieze wogole nie chce sie palic... i nie wiem co dokladnie mam przypalic :D nie mialem nigdy do czynienia z takim bajerem

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Nie wiadomo, ale ma pleśń - wytnij to!

A co do nazwy tematu to samosiejka to też konopia :pl:

Velasquez

New member
Buchów
0
no tak w sumie to samo :crazy: ale jak to przypalic ? i palic z nasionami czy bez ?? ;D i w ogole czy to jest czas na palenie tego czy moze jakos to podsuszyc albo cos ??

D

delete

Guest
chyba normalne, że bez. Jeśli tylko chcesz się przekonać wrzuć do mikrofalówki... wiadomo smak i moc nie będzie oszołamiająca ale się dowiesz czy warto suszyć.

S

sub

Guest
Otoz mam krzaczek i nie wiem czy to zwykla sieja czy normalny bak.. dodaje zdjecia ;

z gory dzieki za pomoc :spalony:

Widzę, że w temacie jest mój awatar - po zmianach kolorku. Obrzydliwie wygląda....

btw: nie jest to "przypadkiem" jednopienna przemysłówka? są zeschnięte męskie kwiaty :
Niedojrzałe nasiona - żywicy troszkę |3x| za dużo jak na przemysłową - ale to może być jednopienna przemysłowa. | jednopienna - aka slangowa herma|

197.jpg

26.jpg

S

sub

Guest
Velasquez napisał:
czyli da rade sie tym zaj***ć ? ;D;D

Jeśli,,,, to przemysłówka to nie za zbytnio.

Ale CBD którego kapkę w przemysłówce jest...można przerobić na THC - znaczy sie... dało by sie.

Sprawdź i daj znać ... czy...

D

delete

Guest
Musiałbyś tego spalić wuchte, ale prędzej Cię głowa zacznie boleć.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół