Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
ciezko przypalic bo jest klejace i swieze wogole nie chce sie palic... i nie wiem co dokladnie mam przypalic nie mialem nigdy do czynienia z takim bajerem
no tak w sumie to samo ale jak to przypalic ? i palic z nasionami czy bez ?? ;D i w ogole czy to jest czas na palenie tego czy moze jakos to podsuszyc albo cos ??
chyba normalne, że bez. Jeśli tylko chcesz się przekonać wrzuć do mikrofalówki... wiadomo smak i moc nie będzie oszołamiająca ale się dowiesz czy warto suszyć.
Widzę, że w temacie jest mój awatar - po zmianach kolorku. Obrzydliwie wygląda....
btw: nie jest to "przypadkiem" jednopienna przemysłówka? są zeschnięte męskie kwiaty :
Niedojrzałe nasiona - żywicy troszkę |3x| za dużo jak na przemysłową - ale to może być jednopienna przemysłowa. | jednopienna - aka slangowa herma|
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.