akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Saving Grace

Wyszukiwarka Forumowa:
H

haszyszekk

Guest
Film jest z 2000 roku chyba i opowiada historię angielskiej wdowy z długami....
Jej ogrodnik podsuwa jej pomysł uprawy konopii indyjskich. Żeby spłacic wszystkie długi zakłada sobie w domciu piękną uprawe hydroponiczną z której końcowo wychodzi 20kg stuffu najwyższej klasy... Kiedy zastanawia sie jak to rozdilować trafia na mafioza za którego poźniej wychodzi bla bla... Film warty obejrzenie dla samych kraobrazów (oczywiście z dymkiem w tle) ;D pzdr

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
To chyba Joint Venture się nazywało

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bogusik2 napisał:
Ściągnołem z emulka pod tytułem "Saving Grace"...

Aha spoko.

bogusik2 napisał:
Film jest z 2000 roku chyba i opowiada historię angielskiej wdowy z długami....
Jej ogrodnik podsuwa jej pomysł uprawy konopii indyjskich. Żeby spłacic wszystkie długi zakłada sobie w domciu piękną uprawe hydroponiczną z której końcowo wychodzi 20kg stuffu najwyższej klasy... Kiedy zastanawia sie jak to rozdilować trafia na mafioza za którego poźniej wychodzi bla bla... Film warty obejrzenie dla samych kraobrazów (oczywiście z dymkiem w tle) ;D pzdr

Po tym opisie....

zielony napisał:
A tytuł znasz

...i tym pytaniu myślełem że chodzi o film Joint Venture w którym z grubsza chyba chodzi o to samo.

Sory za pomyłkę

H

haszyszekk

Guest
Może ten film powedrował do innego kraju juz pod zmieniona nazwą... albo jakiś debil na emule sie bawi w podmianki (mało takich ? ;P) W każdym razie film niezły... pzdr

I

Isair

Guest
Mi się wydaje że ten film istnieje pod dwoma tytułami. Bo fabuła jest taka sama. Super film. Najlepsza jest końcówka, jak policja się najarała...

Enter

Well-known member
Buchów
0
"Joint Venture " i "Saving Grace" to jeden i ten sam film, poprostu występuje pod dwoma tytułami. najlepsze jest to że dla potrzeb filmu użyto prawdziwych roślin konopi, nie są to żadne sztuczne chwasty, oko jest czym zachwycić :thumright:

B

Bonawentury

Guest
Enter napisał:
"Joint Venture " i "Saving Grace" to jeden i ten sam film, poprostu występuje pod dwoma tytułami.
Dokladnie tak własnie znalazlem ten film na mule i sciagam :D
Saving Grace-Joint Venture - taki tytul ma na stronie mula.
elo

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół