bogusik2 napisał:
Po co się je**ć z gnojkami które nie chcą czytać postów tylko są na forum 5 minut i zadają pytanie typu: "jaką mam dać donice?", "co to jest fotoperiod?" w dziale o muzyce (przykład)? Załóżę własne forum ( to z mojego opisu na razie tylko takie próbne, jak bedzie normalne to dam znać) i będę tam pilnował porządku, za każdy bezsensowny post - warn. Za 3 błędy ort. - warn. Za głupotę - warn. Nie ma zmiłuj. Bany będą się sypać.
Co z tego, że ScUn cieszył się że przy***aliśmy ponad 50Gb na miesiąc, skoro 3/4 z tych postów nadaje się do kosza? Zmarnowałem tu za dużo czasu na idiotów. Dziękuję tym nielicznym, którzy naprawdę pisali tu coś z sensem, od których dowiedziałem się czegoś. Tak tak, to do Ciebie
bogusik2, to też do Ciebie
sleja i do kilku nielicznych, którzy nie mają 13 lat i przejaranego mózgu (tak, tak sierściuh niedouczony h**u, to o tobie). Pozdrawiam też wszystkich idiotów i wałkarzy, typu Predator (widziałem projekt twojego sklepu matole, po co ci ten Sonic?). Niech wam się dobrze żyje.
Pewnie będę wpadał tu nieraz, ale nie będę tu już nic pisał, bo jaki jest tego sens, skoro młodzi i tak tego nie czytają?
Pozdrawiam wszystkich Pedałków, do usłyszenia/zobaczenia w sieci lub może poza nią.
Pokój.