akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Seedy z allegro

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Matrio

Well-known member
Buchów
0
Dzidek napisał:
Co myślicie o sprzedawcach sionek na allegro??
80% to przemyslowki, 10% to z przemyslowkami mieszane, a 10% to prawdziwe ,gatunkowe nasiona ktore zdarzaja sie raz a pare mies. ;)

kilkakrotnie wysylalem maile do sprzedawcow nasionek na allegro ale jakos... widac ze nie zalezalo im na odpowiadania na pytania tylko na pozyskaniu klientow ktorzy nie zadaja pytan tylko kupuja z mysla ze nie dostana przemyslowek

A

andrzejZwąsami

Guest
z tego co sie orientuje allegro usuwa aukcje z nasionkami

z tego co sie orientuje allegro usuwa aukcje z nasionkami podpierajac sie swoim uniwersalnym punktem regulaminu "zastrzegamy sobie mozliwosc usuwania aukcji godzacych w dobry wizerunek serwisu allegro"

freeman

Well-known member
Buchów
0
tak wiemy to. Ale ci spryciarze najczesciej umieszczaja mimo wszystko na chocby krotki czas swoje seedy papugowe. Na przyklad na noc lub jeden dzien i zazwyczaj i tak kupcow uda im sie znalesc.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
dokładnie, kiedyś miałem 40 BB na sprzedaż i kurde nie mogłem sprzedać ciągle usuwali.. a co drugi mejl to było o opakowania hehe kiedy w aukcji było napisane F2 ... :)

wkurzyłem się i wszystko rozdałem znajomym w zamian po zbiorach każdy miał mi coś odsypać :) sie uzbierało bo wieszkość to kobity były. :sunny:

Jednak ja bym i tak nie kupował na allegro powiedziałbym że 99% to wałki :)

S

SOLARR

Guest
Kupowałem na allegro .Co prawda nie ma możliwości sprawdzenia nasion ,ale zawsze można gościa wybadać.Obecnie mam dobrego(sprawdzonego) dostawcę.I co ciekawe roszszerzył ofertę do innych gatunków.
Na allegro ryzyko jednak jest zawsze ,nie tylko przy kupowaniu ziaren.
Pozdro.

ps.Wymienię nasiona HK .Efekty widoczne w Growlogu. (-szukam SKUNKA)

kosmus

Member
Buchów
0
Nie nie! Nie kupujcie nasion na allegro... Sam sprzedawałem na allegro żarcie dla papug jako nasiona swiss miss... To jedna wielka kicha... :pr:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
kosmus napisał:
Nie nie! Nie kupujcie nasion na allegro... Sam sprzedawałem na allegro żarcie dla papug jako nasiona swiss miss... To jedna wielka kicha... :pr:

Ty h.u.j.u.

GanjaFan

Well-known member
Buchów
0
na allegro roi się aż od wałkarzy którzy sprzedają przemysłówki z żarcia dla papug
lepiej kup sobie z jakiegoś zaufanego sklepu

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
wałek... idiota nawet nie podal sciemnionej nazwy odmiany...

D

delete

Guest
napisał napisał odmiana Cannabis jaki LOL
wysłałem do niego: "Witam jakiego pokolenia są nasiona
nie słyszałem nigdy o takiej odmianie cannabis
skąd je masz????"

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
a zdjecie zassal z wikipedii

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół