nasiona marihuany

Seria pytanek ;]

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
D

delete

Guest
1. Czy jak położe ziarenka na wacikach w platikowej/steropianowaej misce (bo szklana za zimna) na parapecie i będe je tlyko podlewał to wykiełkują? ; ]
2. Jak wykiełkuja to czekać aż zacznie łodyga rosnąć czy odrazu jak wyjdzie cos białego do ziemi włozyć?
3. Czy jak nie będę trzymał ich w boxie, to urosną? LR na outa chcę i zabardzo nie mogę w boxie.
4. czym nawozicie ? ; ]
5. Dlaczego tak dużo ludzi ma mnie w podpisach xd
6. Kiedy przesadzić na dwór? Czy jak zaczną pojawiać się wpieresze wiekrze liscie poszarpane takie jak na grafitii to mogę? Zeby sie rodzice nie zczaili...
7. Wczoraj u mnie była heavy burza... Myślałem sobie: "Dobrze ze nie kupiłęm nasion wczenisje i nie posadizłem, bo by pewnie zdechło wszyskto". Czy roślinki moga od takeij burzy zdechąć? Burza była tak silna ze otowrzyla mi okno zamkniete...

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Ghonox napisał:
1. Czy jak położe ziarenka na wacikach w platikowej/steropianowaej misce (bo szklana za zimna) na parapecie i będe je tlyko podlewał to wykiełkują? ; ]
powinny, dla pewnosci przykryj wacikiem. najlepiej poloz w ciemnym, cieplym miejscu
(http://www.forum.haszysz.com/viewtopic.php?t=365)
2. Jak wykiełkuja to czekać aż zacznie łodyga rosnąć czy odrazu jak wyjdzie cos białego do ziemi włozyć?(link powyzej)
ja wkladam do ziemi jak maja 0,5 cm kielki. To juz zalezy tylko od Ciebie
3. Czy jak nie będę trzymał ich w boxie, to urosną? LR na outa chcę i zabardzo nie mogę w boxie.
"podchodowywujesz" w domu, na parapecie/balkonie, gdzies po 2 tygodniach wynosisz na spota. Mozesz tez od razu po wykielkowaniu na spota dac, ale to jest troche marnotrawstwo pestek.
Ghonox napisał:
4. czym nawozicie ? ; ]
biohumus polecany przez wszystkich
Ghonox napisał:
5. Dlaczego tak dużo ludzi ma mnie w podpisach xd
komenda [ you] (bez spacji) looknij tematy w dziale kanciapa (http://www.forum.haszysz.com/viewtopic.php?t=1185)
6. Kiedy przesadzić na dwór? Czy jak zaczną pojawiać się wpieresze wiekrze liscie poszarpane takie jak na grafitii to mogę? Zeby sie rodzice nie zczaili...
gdzies po 2 tygodniach
Ghonox napisał:
7. Wczoraj u mnie była heavy burza... Myślałem sobie: "Dobrze ze nie kupiłęm nasion wczenisje i nie posadizłem, bo by pewnie zdechło wszyskto". Czy roślinki moga od takeij burzy zdechąć? Burza była tak silna ze otowrzyla mi okno zamkniete...
jak przykryjesz ucietymi butelkami to nie powinny (http://haszysz.com/index.php?id=termos)

[you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd][you:321cce69fd]

przeciez wszystko jest dokladnie opisane... wystarczy poszukac
http://haszysz.com/indexuprawa.php

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Juz mam dostawcę na RL! Sadze dopiero w 2007. Ta biała wdowa duża jest?
Kamil ku**a nie wbijaj na mój profil...

Syjam ?

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
durielek napisał:
ty sie o to pytasz?? przeciez to twoj nick...?? wiec ocb?
pewnie nastepny idiota zlapal sie na [you:446bb32429]

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a ci shadofffffffffffieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oco ci chodz z tym puffinlah ? rozumiem ze mnie tak wielbisz i piszesz mój nick dziecinko ?? niestety niedam ci autografu ... i niepoznasz mnie prywatnie wiec jedynie co mi pozostaje zeby ci powiedziec to fu*k OFF .. nastepnym razem pisz " mój pan pufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahh" lepiej bedzie wygladało SZADDDDOoooFOOOOOOOOOOOOOOOFYYYYYYYIEEE ....

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to niezly lol bo musial przeczytac co masz na koncu w wypowiedzi twojej....!a w tym wlasnie poscie piszesz co do komendy you wlasnie...!!przetyp jak dla mnie...

Enter

Well-known member
Buchów
0
hehe.
śmiać mi sie chce z was jak widze co wy wypisujecie :D
pufinlahh napisał:
a ci shadofffffffffffieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oco ci chodz z tym puffinlah ? rozumiem ze mnie tak wielbisz i piszesz mój nick dziecinko ?? niestety niedam ci autografu ... i niepoznasz mnie prywatnie wiec jedynie co mi pozostaje zeby ci powiedziec to fu*k OFF .. nastepnym razem pisz " mój pan pufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahh" lepiej bedzie wygladało SZADDDDOoooFOOOOOOOOOOOOOOOFYYYYYYYIEEE ....
najpierw poczytajcie forum a puźniej się wypowiadajcie bo wychodzą różne głupoty z tego!
w tekście jest użyta komenda która automatycznie wpisuje nazwe użytkownika który czyta owy tekst, dlatego każdy myśli że to do niego jest skierowana wypowiedź.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pufinlahh napisał:
Wysłany: Wczoraj 19:49

a ci shadofffffffffffieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oco ci chodz z tym puffinlah ? rozumiem ze mnie tak wielbisz i piszesz mój nick dziecinko ?? niestety niedam ci autografu ... i niepoznasz mnie prywatnie wiec jedynie co mi pozostaje zeby ci powiedziec to fu*k OFF .. nastepnym razem pisz " mój pan pufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahhpufinlahh" lepiej bedzie wygladało SZADDDDOoooFOOOOOOOOOOOOOOOFYYYYYYYIEEE
to byl raczej zart ze strony pufinlahh, !! chyba ze sie myle :bounce:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ej ty [you:39307d3ae2] ale z ciebie fiut

Enter

Well-known member
Buchów
0
z ciebie [you:fb60ad9e59] też :thumleft:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
wcale nie, tak naprawdę [you:a3dd3a9b90] to kretyn

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół