• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Serowy Prysznic 200w Dual Spectrum CFL

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
A cóż to za odmiana i w ogóle daj więcej informacji na temat setupu

bazastral

Well-known member
Buchów
0
dostalem klona od mojego ''mentora'' <lol> jest to klon chesse od buddha
nawozy veg ghe flora series

temperatura w kabinie ok 30 temp pozywki staram sie miec 18-24
ph trzymam na 6.0 jak narazie skacze mi pomiedzy 5.8 do 6.2

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
Ładnie idzie,masz zamiar czymś innym obłożyć boxa,czy na folii aluminiowej będziesz leciał ?

bazastral

Well-known member
Buchów
0
dopiero co zaczalem ucze sie narazie ,to moze poradz czym innym oblozyc kabine zeby bylo lepiej!?

S

ssssss

Guest
Siem.Obicie kabiny mozesz zrobić kocem ratunkowym ,inni maluja biala matowa farba pare razy>wieksza odbijalnosc. Mylar tez jest dobry ale to juz koszta.Pozdr:jaraczz:

Ujarany_Gumis

Well-known member
Buchów
0
Ej co to za technika uprawy w jakimś wiadrze? i jeszcze powiedzcie mi co dają te kulki zamiast gleby ?

bazastral

Well-known member
Buchów
0
uprawa w wiaderku nazywa sie Hydroponika
https://www.forum.haszysz.com/hydroponika-f105.html

kulki-karmazyt
Przy uprawie hydroponicznej, wypełnia sie nim koszyk, dzieki czemu korzenie przeplatają sie przez nie i roślina może utrzymywać pion. Plus przy uzyciu keramzytu jest taki, że nie zmienia on Ph pożywki, co ma miejsce przy stosowaniu wełny mineralnej.

---------- Aktualizacja posta 14:10 ---------- Czas poprzedniego posta 12:55 ----------

Siem.Obicie kabiny mozesz zrobić kocem ratunkowym ,inni maluja biala matowa farba pare razy>wieksza odbijalnosc. Mylar tez jest dobry ale to juz koszta.Pozdr:jaraczz:
patrzalen na ebay na myler i kosztuje gdzies ok 10F wiec az taki kosz to to niejest ale czy to bedzie duzo bardziej wydajniejsze od zwyklej foli kuchennej bo jesli tak to zawsze mozna ulepszyc domek mojej pani

G

Gość

Guest
O wiele bardziej wydajniesze, więc jeżeli masz kasę to kupuj, bez zastanowienia.

how high

Well-known member
Buchów
0
siemka dokladnie tak jak wyzej pisali tak na gibko to kon ratunkowy idz do Apteki i tam kupisz koc ratunkowy lepiej załamuje swiatlo ... z fartem

D

delete

Guest
na ch*j bez sensu doradzasz?!
koc ratunkowy to alternatywa dla mylaru więc jesli ma na mylar to niech własnie mylar kupi.

swoją drogą sa jeszcze fajniejsze folie ,takie jak diamond ale nie wiem jak w uk z tym.
sam mylar jest bardzo cienki, w sensie chudy; latwo się rozdziera - jak folia kuchenna

bazastral

Well-known member
Buchów
0
musze sie zastanowic czy oplaca mi sie dawac myler bo pewnie zaniedlugo bede mial kontrole w domu i bede musial mala przeniesc do somsiada i wszystkie slady niewlasciwego uzytkowania przysznica usunac wiec chyba lepiej zostawie te folie a po kontroli jak zonka da to wtedy myler ale to chyba jak bede robic nastepna... oczywiscie ja ta pierwsza da jakies topiki bo jak nie to zona mnie za,***ie:pl:

D

delete

Guest
hahah tak to z nimi jest, nie zgadzają się nigdy przenigdy a jak sie zgodzą to chcą zeby nic na to nie wydawać i zeby było 100 kilo :p

jak masz więcej kaski to kup sobie specjalny namiot uprawowy jak homebox czy dark room, są różne rozmiary.
Coś takiego można złozyc i schowac jak zwykły namiot czy szafe ubraniową z materiału

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół