akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sez/Paf/Reg NAWIGATOR OUT 2K17

Wyszukiwarka Forumowa:

Nawigator

Well-known member
Buchów
0
Witam w mojej pierwszej fotorelacji na forum ale nie pierwszej uprawie :D
Rośliny jakie mam:
Guerilla Gold x Diesel Berry
-HinduKush x AK 47
-Guerilla Gold x AK 47
Critical CBD Kush PAF
-Grape Stomper PAF
-Purple Wreck PAF
-(AK x Maroc x Bluwhite Cannadian) x Bebook Special PAF
-AK 47 PAF
-((Maroc x BWC) x LH) x Bebook Special PAF
-Ponury Sativa MIX
-Mój mix (nordyckie geny)
-WARR OP3xOP10
-Auto MIX od .Organic
-Jakies automaty fem pomieszane xd
Ziemia:

Wszedzie spotowa ziemia ,w niektórych miejscach usypane kopce .Ziemia przekopana z dolomitem,azofoską i obornikiem.

Nawozy:
Florovit,Asahi SL,Tytanit,Betokson,Ekolist,PK,Siarczan Magnezu,Mikroelementy,Azofoska,Polifoska.
Wszystkie krzaki Zaszczepione Mikoryzą.
Trening:

Na wiekszosci krzaków bedzie wielokrotny topping i lst,może kilka sztuk puszcze wolno bez treningu.

Wszystkie rośliny kiełkowane poczatkiem Maja ,na spotach od 15 Maja.

A

normal_20170518_184230~0.jpg

Upy beda co jakies 2-3 tygodnie zaleznie jakiego spota odwiedze.

Ostatnia edycja:

Nawigator

Well-known member
Buchów
0
UP!!
Odwiedziłem pare spotów ,wszedzie poplewiłem bo chwasty troche zarosły rośliny i sie powycěągały przez to ale odbiją spokojnie,narazie jestem zadowolony.
Ak 47xGG

Ak x M x BWC x Bs

Ponury Sativa Mix ,reg sadzone po 2.

Nastepny up z reszty spotów za tydzien lub dwa ,zapodam odrazu nawozy dolistne i asahi+tytanit,moze pare roślinek potrenuje.

Nawigator

Well-known member
Buchów
0
UP ze spota z roslinami Ponury Sativa Mix.
Rośliny po treningu lst i topingu na szczytach ,opryskane florovitem,asahi,tytanitem i mikrokomplexem, podsypane azofoska i dolomitem.Meskie juz wyrwane.Przepraszam za słabe fotki.

Za kilka dni nastepne upy bo musze troche nadrobic i ładniejsze zdjecia i wieksze rosliny.

Kaktus_07

Well-known member
Buchów
0
Rośliny zdrowo wyglądają, widać niczego im nie brakuje.
Teraz to już bez znaczenia, ale na przyszłość pamiętaj aby ślimakolu nie sypać tak blisko roślin, dotyczy to szczególnie młodych panien.

Kaktus_07

Well-known member
Buchów
0
Ale, że co Ci nie pasuje? Coś źle napisałem?
Napisałem tylko małą poradę biorąc pod uwagę to co zrobił. Skąd mam wiedzieć czy nie robił tego w przeszłości, bo jak napisał jest to jego pierwsza fotorelacja.
Gdy przyjdzie na forum zupełny laik popełniając podobny błąd też powinniśmy milczeć?

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
3
Ale, że co Ci nie pasuje? Coś źle napisałem?
Napisałem tylko małą poradę biorąc pod uwagę to co zrobił. Skąd mam wiedzieć czy nie robił tego w przeszłości, bo jak napisał jest to jego pierwsza fotorelacja.
Gdy przyjdzie na forum zupełny laik popełniając podobny błąd też powinniśmy milczeć?

Chyba nie do końca czytasz ze zrozumieniem. To jego pierwsza fotorelacja, ale nie uprawa. Jego pestki sadzą ludzie tu na forum, więc nie jest laikiem jak to nazwałeś, mało wiesz, chłopcze. A takie porady to nabijanie postów na siłę, to tylko moje zdanie, yo.

Kaktus_07

Well-known member
Buchów
0
Chyba nie do końca czytasz ze zrozumieniem. To jego pierwsza fotorelacja, ale nie uprawa.[...]więc nie jest laikiem jak to nazwałeś
Tak, masz rację. Chyba ktoś tu nie do koca czyta ze zrozumieniem. Ani nie napisałem, że to jego pierwsza uprawa, ani że Nawigator jest laikiem, więc w czym problem? Wyluzuj gościu
[...]mało wiesz, chłopcze.
Powiedz mi coś czego nie wiem...starcze.
A takie porady to nabijanie postów na siłę, to tylko moje zdanie, yo.
Całe szczęście to tylko twoje zdanie.

turi

Salvatore Giuliano
Buchów
647
Odznaki
4
@up przestańcie zaśmiecać fotorelacje!

Żeby nie było offtopa, bardzo ładne rośliny, żyje tam coś ode mnie?

Nawigator

Well-known member
Buchów
0
UP! Aby zakończyc dyskusje o tym czy jestem laikiem i o skutecznosci stosowania ślimakolu przezemnie przeszedłem sie po spotach i porobiłem troche zdjec. Krzaki z niedoborami dostały oprysk z : Ekolist,asahi sl,tytanit,biosept,siarczan magnezu.Półautomaty od GGS już niedługo bede kosił.Meskie powyrywane ,zostały juz same femki ale za rok tylko nasiona FEM bo szkoda mi miejsca na bawienie sie w regi :( chociaz rosną bardzo dobrze.

AKxGG ,HKxDB

Paf GGS

Maroc x BWC x LH

Za jakiś czas dodam jeszcze upa z roślinami z moich nasion,GGSa i Oriona. Pozdro!

Nawigator

Well-known member
Buchów
0
UP! Nie ma dużego zainteresowania ale sie nie przejmuje tym :D Chciałem pokazac rośliny z moich nasion (nordyckie geny), na spocie było z 15 roślin sadzonych po 2 na kopiec ale dużo umarło i wyrwałem sporo facetów, zostały 4 femki .Szkoda mi teraz ze sie marnuje miejsce na spocie bo sadze regi zamiast zainwestowac w same femki ale za rok też jest sezon i wtedy już wszystkie sezonówki fem kupie.Rośliny już powoli zaczynają kwitnac ale myśle ze jeszcze teraz sporo podrosną. Podsypane Azofoską chociaż w kopcach była Osmocote (6 miesiecy)
.

Ostatnia edycja:

54ketsok

Well-known member
Buchów
0
Fajnie tam między tymi obalonymi drzewkami.
Te od 7 zdjęcia w dół nie wołają wody?

Większość ładne krzaczki. Tylko tak jak mówisz szkoda roboty na regi. Zrobiłem ten sam błąd w zeszłym roku. Miejscówa przygotowana na tip-top, planty ponad 2m a co z tego skoro większosć męskich i jeszcze pozapylała mi część damskich... Nałaziłem się jak głupi żeby to wszystko ogarnąć a później z żalem wyrywać. Lepiej mniej, skromniej ale pewniej - czyli same femki.

Pozdro i z fartem :)

Nawigator

Well-known member
Buchów
0
Automaty koncza zywot i ciagna juz azot z lisci a Pafy jakis niedobor albo brak wody ale dostaly juz oprysk i azofoska doglebowo a wody nigdy nie nosilem krzakom i w tym sezonie nawet litra zaden krzak nie dostał.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół