• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sezon stracony czy jednak nie ?

Wyszukiwarka Forumowa:

Brać nasiona i do roboty ?

• Łącznie głosujących
    15
  • Poll closed .

sid000

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich ostatnio rzadko bywałem na forum bo przygnębiła mnie sytułacja z za***anymi plantami ale nie chce zaprzepaścić sezonu więc postanowiłem posiać automaty z tego co wyliczyłem zbiory wypaday by na początku września 15-20 września niewiem tez za bardzo czy jest sens i czy wyjdzie coś z tego podobno końcówka lipca ma być bardzo ciepła i słoneczna więc jak myslicie brać nasiona i do roboty ?

wszystko mam ;nawozy,ziemie itp
Spota mam za***istego (nowy)

jest jeden problem brak kasy i tu pada moje pytanie czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić fajne automaty bo na GF niema za bardzo wyboru a zarazem ceny są kosmiczne więc jeżeli możecie podać ciekawe propozycje to piszcie będę wdzięczny ;)

To tyle z mojego ciekawego planu :bongo4:

marcysia

Well-known member
Buchów
0
oj ty biedaku jednak ww poszly w piz*u no nic bierz automaty i do dziela :D

D

delete

Guest
jest połowa lipca, do połowy września są dwa miechy czyli 60 dni. Automaty na out potrzebują od 90 do 100 dni z tego co słyszałem. Dzień coraz krótszy a pogoda daremna. Moim zdaniem stracisz tylko hajs.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Wspolczuje ci kurde wiecej zlodziei niz hodowcow . Pewnie ze ma sens ale zbiory bedziesz mial w polowie pazdziernika w przyblizeniu . Ogarniaj pestki i lecisz masz w koncu spota komplet nawozow na nasiona duzo nie wydasz a troche palonka na zime bedziesz mial . Pozdro

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
im szybiej kupiz tym szybciej zbierzesz a zbierzesz napewno

farmer4711

Well-known member
Buchów
0
Co z tego że będziesz miał mały plon , skoro to pewnie będziesz miał do własnego użytku a nie częstowania znajomych ;)

Ja Skunk B52 AF włożyłem w ziemię 5.07 , a AK47 AF 14.07 wyszło na świat i jeszcze pewnie dojdą spokojnie , nawet nie liczę na duży plon , tylko na taki by mi wystarczyło :p

Bierz się szybko do roboty :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół