- Buchów
- 0
SIEMA
Nasiona od GGS :
Ganja Farmer:
-2x auto mazar od DP
-2x auto ak470 od SensiGenetics
-1xCrystal Candy Auto
-1x Sweet Nurse Auto CBD
Peskomania
1x Critical Haze Fem
Na wstępie chciałbym przeprosić Pestkomania dostałem 5 nasion wszystkie wykiełkowały jakas zwierzyna wydrapała mi je z ziemi... Została jedna...
Ganja Farmer tez na plus wszystkie prócz Afgana który nie wyszedł ziemi ładnie sie miały dopóki jakas zwierzyna mi je nie wydrapała z ziemi (1xMOby Dick, 1x Ak470 i 1x Mazar poszedł sie je**ć)
Pestki od GGS wszystkie puściły kiełki 72/72 byłem pod wrazeniem ale..... za***ałem ryj i około 20 kiełkow mi wyschło apotem było gorąco i zmiemie wyschła brak słow
l:
l:
l: Ogolnie rośnie ponad 40 i jeszcze pare szykuje sie ze wyjdą z ziemi..
Nawozy:
Azofoska, Biohomus, dolomit na kwitnienie jeszcze nie wiem.
Dołki:
Na automaty około 10 litrow
Na połautomatyi od GGS około 30litrow
na 1 sezonowke od Pestkomani 40 litrow
Czas na Fotki:
przykładowe automaty:
Ak 470
Mazar
Mazar
Za dużo azofoski ?
GGS
Którymi wiąże najwieksze plany rośnie narazie ponad 40 oficjalny wynik podam w czwartek bo bedą juz w ziemi a tak sie kiszą w kubeczkach...
Pestkomania:
Critical Haze Fem
Pozdrawiam.
Nasiona od GGS :

Ganja Farmer:
-2x auto mazar od DP
-2x auto ak470 od SensiGenetics
-1xCrystal Candy Auto
-1x Sweet Nurse Auto CBD
Peskomania
1x Critical Haze Fem
Na wstępie chciałbym przeprosić Pestkomania dostałem 5 nasion wszystkie wykiełkowały jakas zwierzyna wydrapała mi je z ziemi... Została jedna...
Ganja Farmer tez na plus wszystkie prócz Afgana który nie wyszedł ziemi ładnie sie miały dopóki jakas zwierzyna mi je nie wydrapała z ziemi (1xMOby Dick, 1x Ak470 i 1x Mazar poszedł sie je**ć)
Pestki od GGS wszystkie puściły kiełki 72/72 byłem pod wrazeniem ale..... za***ałem ryj i około 20 kiełkow mi wyschło apotem było gorąco i zmiemie wyschła brak słow
Nawozy:
Azofoska, Biohomus, dolomit na kwitnienie jeszcze nie wiem.
Dołki:
Na automaty około 10 litrow
Na połautomatyi od GGS około 30litrow
na 1 sezonowke od Pestkomani 40 litrow
Czas na Fotki:
przykładowe automaty:
Ak 470

Mazar

Mazar

Za dużo azofoski ?
GGS
Którymi wiąże najwieksze plany rośnie narazie ponad 40 oficjalny wynik podam w czwartek bo bedą juz w ziemi a tak sie kiszą w kubeczkach...

Pestkomania:
Critical Haze Fem

Pozdrawiam.
Ostatnia edycja: