akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Shiza ...zła

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
R

Rider

Guest
Dokladnie wczoraj wieczorkiem mnialem fajna ...po fakcie shize :lol: ...idziemy z kolesiem tootalnie zbakani do pewnego parku spalic jeszcze troche ...wiedzac ze ten park po g22 nie nalezy to mniejsc bezpiecznych [bez przerwy notowane pobicia, gwalty itd] ...no ale nas to nie zlamalo ...siadamy na lawecce i jaramy ...i tu nagle krzyki, wzaski, placz, [prawdo podobnie kobiety] i cos w rodzaju odglosow udezen ...ja tylko spytalem SPIE****AMY? -NO! ...ale idziemy nie biegniemy :p a tu nagle zza rownoleglej uliczki wybiega koles w dressach lysy poteznie zbudowany i w naszom strone ...tym razem biegniemy przez krzaki i miedzy drzewami [w tym samym czasie z widocznej w oddali ulicy nadjerzdzala policja na sygnalach] ...qrwa ja jusz posarany jestem sprintem spie****amy w strone wyjscia z parku ...nagle przyuwazylem grupke mlodziezy siedzacej i pijacej na lawecce ...qrwa znowu te odglosy to ta mlodziez qrwa mac wydawala te staraszne odglosy :evil: patrzymy dalej znowy ten lysy biegnie... widocznie okrazyl caly park, ten koles qrwa poprostu sobie biega :evil: ...a policja pojechala gdzies dalej... na szczescie bo mielismy przy sobie sporom fajeczke i 1g... ehehe

hymm nie jestem pewien jak okreslic to cale zajscie ...szczesciem??

adinek

Active member
Buchów
0
te to niezły bohater z Ciebie , a jak by naprawde gwałcili kobiete w krzakach bys spie****ał? bo ja nie ;/ sk***ego syna bym za***al

R

Rider

Guest
Adinek no nie wiem czy bys nie spie****al bedac zjarany jak ja ze ledwie kontaktujesz... na dodatek to nie wygladalo na gwal ale okrutniej bo na morderstwo... oznajmiam ze to wszystko dzialo sie bardzo szybko tak ze nie nadazalem z myslami... zaraz po incydencie potecjalny sprawca zaszedl nam droge... i gdyby nie policja zmiezajaca ku calej akcji to pewnie bym na nia zadzwonil... a przd policja tez musialem spie****ac bo mnialem towar przy sobie... w koncu cala akcja okazala sie byc jedna poteznom zaprawom wiec stan very gut. Zle to wszystko zinterpretowales ziom :) moze dlatego ze pierwszy post w temacie za malo szczegulowo opisalem... niewazne hyja muja dzikie weze :p

S

Sephiroth

Guest
[glow=yellow:849160c4a5][/glow:849160c4a5][shadow=green:849160c4a5][/shadow:849160c4a5]tym drugim kolesiem bylem ja 8) a propos postu adinka to jego interpretacja jest co najmniej przy***ana zaloze sie ze jakby byl swiadkiem takiego zdarzenia to by tak uciekal ze by dotykal podeszwami uszu :p zaloze sie ze jakbym mu wsadzil patyk w du*e i obracal az by sie zapalil to by nawet nie zauwazyl

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Racja... latwiej jest powiedziec niz zrobic.

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
napewno bys spie****al, ja nieiwem czy nawet nie bedac zjaranym bym nie spieprzyl :oops: :D

adinek

Active member
Buchów
0
chaszczu napisal

napewno bys spie****al, ja nieiwem czy nawet nie bedac zjaranym bym nie spieprzyl

jezeli niewiesz to sie nie wypowiadaj. pozdrawiam ^^

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
zrozum ze jak jestes zjarany, to myslisz inaczej, latwo jest cwaniakowac, w cieplym bespiecznym domu, ale gdybys znalazl sie w tym parku. dotego zjarany, sam niewiesz jak bys ise zachowal

adinek

Active member
Buchów
0
Chaszczu napisal:
zrozum ze jak jestes zjarany, to myslisz inaczej

nierozumiem twojego rozumowania chłopak, że jak jest ktos zbumiony to nie znaczy ze ma srac w gacie? ile masz lat? pewnie nie wiele... życie cie nauczy to zobaczysz. tym czasem

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
...gdy sie jest sciapranym, mozna sobie "cos" wkrecic...np w sytuacji gdy idziesz sam ciemna uliczka i idzie za toba paru kolesi od razu sie mysli najgorsze...ze zaraz dostanie sie noz w plecy albo cos innego...taka sytuacja i wiele innych spowodowana jest przez wydaje mi sie media...przez filmy np...ogolnie przez zycie...twoja podswiadomosc wybiera najgorszy scenariusz...a twoja "sciaprana" psychika w to wierzy x 2 ....
...ale ty adinek to ty jestes chlop z mazur ty masz chemika i miecz swietlny...ciebie sie to przeciez nie tyczy... :roll:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
A moze Adinek jest jakims obronca strapionych wyposazonym w najnowoczesniejsze zdbycze techniki pozwalajace mu nie bac sie i reagowac w inny sposob nic uciekanie podczas gdy z krzakow dobiegaja glosy gwaltu/morderstwa zreszta bardzo okrutnej zbrodni.

A tak wogole to czemu wszystkim wypominasz wiek? Z tego co ja zauwazylem toja jestem tutaj najmlodszy ale niewiem ile ty masz lat cierpisz na jakis uraz psychiczny? Moze chaszczu jest duzo starszy od ciebie i nie zyczy sobie by go nazywac dzieciak. Pewnie ty jestes dzieciakiem albo gdy byles dzieciakiem zwracanosie do ciebie dzieciak przez co wywarlo to na tobie bardzo duzy wplyw i teraz wyladowujesz zlosc i agresje spowodowana tym wlasnie zdarzeniem z przeszlosci.

adinek

Active member
Buchów
0
bialy mis wk***iasz mnie juz gorzej od tego predałła stul dziub idioto

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Ja nie dam sie sprowokowac. Pytalem tylko dlaczego wypominasz wiek. Odpowiesz to odpowiesz jezeli nie to nie. I nie unos sie... co ci to da? Na zawsze RASTA! PEACE!

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół